Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a párom munkaundorával?
2 éve vagyunk együtt, nyáron felmondott a munkahelyén mert utált ott lenni. Én támogattam ebben, mert hisztis volt, kezdett a mindennapjaink rovására menni. Megígérte, hogy talál gyorsan melót. Tudom, ez nem ígéret kérdése, de a kezdeti lelkes munkakeresés mára annyira alább hagyott, hogy házimunkát sem végez. Állítólag küldi az önéletrajzokat, de egyszer lebukott, amikor azt mondta, hogy állásinterjúra megy, közben a barátnőivel ment sörözni. Amikor a szemére hánytam, elsírta magát, de kb. mindig sírás van, ha felhozom, hogy kéne valamit az éltével kezdenie.
Én nem leszek hajlandó eltartani nőt. Egyelőre még szeretem, de ezen túl fogok lendülni, ha marad minden így, vagy rosszabbodnak a dolgok. Gondoltam rá, hogy ultimátumot adok, mondjuk 3 hónap, ha a szakmájában nem talál munkát, akkor elvállal addig mást. Ti mit tennétek? 32/f
Ez nem olyan egyszerű dolog. Nehéz az embernek rávenni magát, hogy állandóan küldözgesse.
Konkrétan nem tudnál segíteni neki? Hogy mobdjuk este rászántok egy órát és együtt foglalkoztok ezzel?
Amúgy a legesélyesebb, jó munkát találni úgy lehet, ha ismerőseiteknek írtok, hogy keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!