Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a párom munkaundorával?
2 éve vagyunk együtt, nyáron felmondott a munkahelyén mert utált ott lenni. Én támogattam ebben, mert hisztis volt, kezdett a mindennapjaink rovására menni. Megígérte, hogy talál gyorsan melót. Tudom, ez nem ígéret kérdése, de a kezdeti lelkes munkakeresés mára annyira alább hagyott, hogy házimunkát sem végez. Állítólag küldi az önéletrajzokat, de egyszer lebukott, amikor azt mondta, hogy állásinterjúra megy, közben a barátnőivel ment sörözni. Amikor a szemére hánytam, elsírta magát, de kb. mindig sírás van, ha felhozom, hogy kéne valamit az éltével kezdenie.
Én nem leszek hajlandó eltartani nőt. Egyelőre még szeretem, de ezen túl fogok lendülni, ha marad minden így, vagy rosszabbodnak a dolgok. Gondoltam rá, hogy ultimátumot adok, mondjuk 3 hónap, ha a szakmájában nem talál munkát, akkor elvállal addig mást. Ti mit tennétek? 32/f
Én a volt élettársammal voltam így! Felmondott a munkahelyén, mert ő más munkát csinálna amire elkezdett egy tanfolyamot is. Én támogattam, mert logikus és stabilabb meló lett volna mint amit csinált. Erre sunyi módon abbahagyta a fogamzásgátló szedését, és pár hónap múltán arra jöttem haza, hogy terhes. Akkor kellett volna kidobnom, mert még évekig élősködött rajtam. Házimunkát ő is hanyagolta csak lógott a facebookon egész nap.
Az ilyen élősködő, dolgozni nem akaró nőtől menekülni kell.
Ez nem tűnik igaz szerelemnek. Nem lehet olyan fontos számodra, ha a saját anyagi jóléted fontosabb.
Eleinte csak hisztis volt a munkahelyén, később talán folyton betegeskedett volna, ha ott marad, aztán teljesen kimerül, kiég, végül jön valami halálos betegség pl rák...
Lehet, csak időre van szüksége, pihenni, kikapcsolódni, aztán hátha megtalálja, mi az, amit szívesen csinál.
De belekényszeríteni valami olyan munkába, ami tönkreteszi... Fogalmad nincs, mit érez.
14#-es ! Nincs itt semmi lelki baj, pusztán nem akar dolgozni, és ahogy a kérdező írja, még a házmunkát is hanyagolja. Te mi éreznél, ha eltartanál valakit és munka után koszos lakásra mennél haza, nincs főtt kaja, tiszta ruha stb? Mert ha már egyszer otthon van, akkor legalább lelkiismeretből is vezetnie kellene a háztartást, de ő inkább sörözik a barátnőivel.
Anyagias lenne a kérdező? Nem hiszem! Egy fizetésből nem egyszerű fenntartani egy háztartást, hacsak nem keres százezreket,de gondolom volt egy életszínvonaluk, amit most igencsak alább kellett hagyni, meg gondolom a tartalékaikat is felélték.
Ne kényszerítse bele olyan munkába amit nem szeret?
Szerinted hány ember van úgy, hogy muszájból dolgozik gyártósoron? Ismerek olyant aki nemrég még egy orvos mellett volt asszisztens, és most sori melót végez, mert azzal többet keres. Kevés olyan van akinek úgymond a szakmája a hobbija, a munkakörülmények meg olyanok amilyenek, sajnos a kollégákat nem lehet megválogatni, minden munkahelyen vannak klikkek, főnökök seggnyalói, és ha nem talál a fogára való munkát, akkor ha ideiglenesen is de keressen valamit! Egyik volt kollégám párja hitelügyintézősként dolgozott, és ezelőtt 15 évvel is 300 ezer felett keresett, de mikor beütött a válság, és senki nem akart hitelre vásárolni, akkor kénytelen volt elmenni 120-ért Denso-ba szalagmunkára, mert nem volt más, és a számlákat meg fizetni kellett. Ilyen egyszerű! Aztán közben lehet nézelődni és lépni ha lesz jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!