Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férjem már nem tervez több gyereket sem tőlem sem mástól, akkor miért nem csináltat vaszektómiát?
Remélem igazad van.
Nagyon beteg dolog ilyesmit elvárni egy férfitől.
A felesegemmel 10 eve swingerezunk es nyitott kapcsolatban is elunk.
Pont ezek miatt csinaltattam meg a mutetet szlovakiaban.
2 napig volt kellemetlen a dolog meg egy ideig vigyazni kellett a hegekre.
10 ev tavlatabol azt mondom hogy jo otlet volt. Nyugodtan szexelhetek nem lesz kovetkezmeny. Marmint terhesseg. Swingerbwn alap a gumi amugy de bejaratott szeretonel elhagyjato. Elmenyben ugyan az, spricel is, a mennyiseg nem valtozott szamottevoleg. Konkretan nem erzekelheto normal korulmenyek kozott. Nyugodtabb vagyok miatta, tobb gyereket amugy sem akartam. A felesegem sem. O a masodiknal elkottette magat (akkor meg nem kellett 3 gyerek plusz 40 eletkor).
Szoval en mindig mondom h ferfikent nem leszel kevesebb tole. Sot a partnered/feleseged ertekelni fogja h megtetted. Ertunk miattunk egymasert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!