Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férjem már nem tervez több gyereket sem tőlem sem mástól, akkor miért nem csináltat vaszektómiát?
29: Akkor megvan az ok!
Téged akar idegesíteni!
Szadista örömet okoz ez neki.
Valamiért a pasikat ez szörnyen érzékenyen érinti, azt hiszik ettől elveszik a férfiasságuk vagy nemtom, nagyon gyerekes hozzáállás. Rengeteg "férfiről" tudok akik a kutyájukat is azért nem ivartalanítják mert kivetítik rájuk ezt a félelmüket, hihetetlen vicces XDD Ezek után mit vár az ember...
Cserébe gumit húzni se szeretnek, szedje csak a nő évtizedekig a gyógyszert aminek szörnyű mellékhatásai vannak, mert hát a műtétet ha könyörgünk se csinálják meg 40 év vagy 3 gyerek előtt, ha végre megcsinálják meg annak is életre szóló mellékhatásai vannak...
"Bizonyára, de a kérdésből nem az tűnik ki, mintha a férfi akarta volna, de miután körüljárta a témát, visszakozott volna.:))"
És ha körüljárás nélkül nem akarta, akkor mi van? Az ő testrészei, nem másé.
"Felőlem lepontozhattok nyugodtan, olyanok vagytok, mint a facebookon a momzillák, ha nem az van, amit ti elképzeltek, akkor beindul a hisztigépezet."
Üdv a felnőtt párkapcsolatok kategóriában. Itt az az alapfelállás, hogy a férfi egy mocskos állat, a nő áldozat, úgyhogy a nő szava szent, a férfinak meg kuss.
Azért tegyük hozzá, akik egész nap itt lógnak (vagy a facebookon, vagy bármely más online felületen), azok általában nem a kiegyensúlyozott lelki világú, saját magukkal és az életükkel rendben levő emberek, legyen szó akár férfiakról, akár nőkről.
33: "És ha körüljárás nélkül nem akarta, akkor mi van?"
Akkor az van, hogy nem azok az okok, amiket ötleteltél ide.
"Valamiért a pasikat ez szörnyen érzékenyen érinti, azt hiszik ettől elveszik a férfiasságuk vagy nemtom, nagyon gyerekes hozzáállás. Rengeteg "férfiről" tudok akik a kutyájukat is azért nem ivartalanítják mert kivetítik rájuk ezt a félelmüket, hihetetlen vicces XDD Ezek után mit vár az ember..."
Egy kicsit próbáld meg magad a másik helyébe képzelni. Ha bárki nyomás alá próbálna helyezni, hogy valamelyik szerveden akármilyen apró beavatkozást végeztess, teljesen fel lennél háborodva. (teszem hozzá, joggal, mivel a te szerveidről van szó)
"Azért tegyük hozzá, akik egész nap itt lógnak (vagy a facebookon, vagy bármely más online felületen), azok általában nem a kiegyensúlyozott lelki világú, saját magukkal és az életükkel rendben levő emberek, legyen szó akár férfiakról, akár nőkről."
Én mondjuk de, csak kevés a meló, az irodában meg itt kell üljek 5-ig.
A többivel minddel egyetértek.
"Akkor az van, hogy nem azok az okok, amiket ötleteltél ide."
Szerintem az nem én lehettem, de igazából teljesen mindegy. Mit számít, hogy mik az okok? Mi a fenének tartozna bárki is elszámolással MÁSNAK azért, hogy miért nem vállal be egy beavatkozást a SAJÁT testén?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!