Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férjem már nem tervez több gyereket sem tőlem sem mástól, akkor miért nem csináltat vaszektómiát?
40: "Szerintem az nem én lehettem"
Akkor mért válaszoltál vissza?
Én kizárólag arra a hozzászólásra írtam egy észrevételt, abba kérdeztél bele.
#36 Igen, sajnos én is ezt látom, pedig nő vagyok, de sosem fogom megérteni ezt a rettentő nagy férfiellenességet. A párom szokta mondani, hogy nagyon hálás azért, hogy nem vagyok olyan hisztis pi**a, mint a legtöbb kollégájának a felesége. Nagyon sokat utaznak és az autóban egyik-másik kolléga kihangosítja a telefont, amikor a párjával beszél. Néha ledermedek attól, amiket mesél; hogy napi szinten megy a hiszti többször is. Olyan dolgokkal hívják fel a férjüket, amin távolról egyáltalán nem tud segíteni, cserébe őket is jól felidegesítik a hülyeségükkel. Én soha nem hívogatom munkában a páromat, nem azért van a munkahelyén, hogy az én nyűgjeimmel foglalkozzon.
A legtöbb kapcsolatban az emberek egyáltalán nem ismerik egymást, de mire erre rájönnek, már házasok és van egy vagy több gyerek. Aztán jön az arcul csapás, hogy nem működik a dolog, holott sosem működött igazán, csak azt akarták hinni, mert az olyan jól mutat a környezetükben, hogy ők már bizonyíthatták, kellettek valakinek és sínen van az életük.
Na jó, elkanyarodtam a témától, de mégis kapcsolódik hozzá, hiszen itt is ugyanaz van, önző módon elvárnak dolgokat a másiktól és megy a hiszti, ha a másik nemet mond. Ahelyett, hogy keresnének olyan köztes megoldást, ami mindkét félnek megfelelő.
"Nekem már nem kell megcsináltatni, mert a perefészkeim daganat illetve méhen kívüli terhesség miatt már régen játékon kívülre kerültek."
Akkor hogy került bele a kérdésedbe, hogy a férjed már nem tervez veled gyereket? Ha ki van zárva a lehetősége, mit tervezhetne?
Itt nem inkább arról van szó, hogy mivel neked már nem lehet, biztosra akarsz menni, hogy neki se lehessen?
"A legtöbb kapcsolatban az emberek egyáltalán nem ismerik egymást, de mire erre rájönnek, már házasok és van egy vagy több gyerek. Aztán jön az arcul csapás, hogy nem működik a dolog, holott sosem működött igazán, csak azt akarták hinni, mert az olyan jól mutat a környezetükben, hogy ők már bizonyíthatták, kellettek valakinek és sínen van az életük."
Ez így van.
"Na jó, elkanyarodtam a témától, de mégis kapcsolódik hozzá, hiszen itt is ugyanaz van, önző módon elvárnak dolgokat a másiktól és megy a hiszti, ha a másik nemet mond. Ahelyett, hogy keresnének olyan köztes megoldást, ami mindkét félnek megfelelő."
Ez nem kapcsolódik ide, ebben a sztoriban sok nő van és egyetlen férfi, ahol csak a férfi aggódik a gyermekáldás miatt, mert pont ő nem akar, a nők viszont akarnak.
Troll kérdés.
A kedves kérdező 29-es hozzászólása mindenki figyelmét elkerülte?
"A férjem elég aktív nemi életet él, így viszont évente pár alkalommal para van, mert lecsúszott, elszakadt, benne maradt stb. Ezért is vetettem fel neki, hogy mi lenne ha... Nyilván egyéb dolgoktól nem véd, de legalább a gyerektől nem kellene tartania. Most is pattanásig feszült, mert éppen megint para van. A csaj nem használhat hormonos fogamzásgátlót, tehát még az eseményutáni is kilőve. El nem hiszem, hogy ennél a műtét nem lenne egyszerűbb."
Nem maga miatt izgul, hanem hogy a férje nehogy más nőt felcsináljon.
44: A Kérdezőnek azt mondja, senkivel sem akar és hónapról hónapra hazaviszi a stresszt, hogy valamelyik nőjétől lesz, és mit csináljon.
Ezzel a feleséget terheli.
Te ezt érted?
Én igen, de 0 pontos a válaszom.
Húzzon gumit, nem kell elköttetnie magát. Én se köttetném el magam, hiába nem szeretnék még gyereket a meglevő kettő mellé.
Abból a szempontból megértem a kérdezőt, hogy nem szeretném én se, hogy a családi vagyon szétaprózódjon a becsúszott gyerekek között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!