Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férjem már nem tervez több gyereket sem tőlem sem mástól, akkor miért nem csináltat vaszektómiát?
A férjem részéről nem alap elvárás "a tiszta ház meg a kaja az asztalra", mert a felesége vagyok, nem a bejárónője. Valamint én is dolgozom.
Nem erőltetnék rá semmiféle műtétet.
18: De ezeknek semmi köze a vaszektómiához.
Mindene megmarad, nem herélik ki.
"És ez nőknek nem csak nagyobb beavatkozás de hosszú távú problémákkal is járhat, a posztsterilizációs szindróma elég kellemetlen lehet (erős menstruációs vérzés, kimaradó vérzések, hormonális problémák, hangulatingadozás, depresszió, idegesség, hőhullám, alvási nehézségek, zavarodottság és hüvelyszárazság) ha valakinél megjelenik. A férfiaknál ilyesmi sincs."
A poszt-vazektómiás szindróma sem túl kellemes. És akkor ott vannak olyan dolgok, amikre csak az utóbbi időkben kezd egyre inkább fény derülni, mint hogy a későbbi prosztatarák kockázatát jelentősen képes lehet növelni.
Akár férfiról, akár nőről, és akármelyik testrészről van szó, én teljesen megértem azokat az embereket, akik csak akkor vállalnak be bármiféle beavatkozást, ha tényleg muszáj.
Nem értem, miből gondoljátok, hogy én ezt ráerőltetem. Sehol nem irtam ilyet.
Nekem már nem kell megcsináltatni, mert a perefészkeim daganat illetve méhen kívüli terhesség miatt már régen játékon kívülre kerültek.
A férjem elég aktív nemi életet él, így viszont évente pár alkalommal para van, mert lecsúszott, elszakadt, benne maradt stb. Ezért is vetettem fel neki, hogy mi lenne ha... Nyilván egyéb dolgoktól nem véd, de legalább a gyerektől nem kellene tartania. Most is pattanásig feszült, mert éppen megint para van. A csaj nem használhat hormonos fogamzásgátlót, tehát még az eseményutáni is kilőve. El nem hiszem, hogy ennél a műtét nem lenne egyszerűbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!