Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? A barátom miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? A barátom miatt engem is bunkónak tituláltak,és nem igazán akar velem senki szóba állni,pedig szeretek barátkozni,beszélgetni.

Figyelt kérdés
Másfél éve lakom a barátom falujában, és próbálok barátkozni,mindenkihez van 1-2 jó szavam, attól függetlenül,hogy nem ismerek itt senkit.Amikor a barátommal sétálunk,leszólítanak minket, ilyenkor ő fogja magát,és bunkón előremegy,aztán visszaszól,hogy mikor vagyok hajlandó már menni. Többször is visszahallottam már,hogy hogyan tudok ilyen bunkóval együtt élni,meg hogy biztos én is nagyképű vagyok meg ilyesmi. Ma is azt kérdezte tőlem a boltból kifele jövet mi a faxnak kell mindenkivel szóba állnom,meg dumálnom?"Addig jó míg nem ismernek minket". Elmondta,hogy bár ő itt született,senkit nem ismer, mert mindenkit utál,meg nem akarja ilyennel tölteni az idejét..Mit csináljak? Ha jönni akar velem,mondjam meg,hogy maradjon az alfelén? Nem akarom, hogy engem miatta bélyegezzenek meg. Beszélnek hozzá, és az illető beszéde közben otthagyja, vagy bunkón felel neki vissza..Hogy mi köze hozzá,meg hasonlók..
márc. 19. 13:55
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
31%
Bírom ezt a mellébeszélést és visszatámadást... megnézheti nincs tiltva előle..ez kb. olyan, mint amikor nem kérdezett rá pl arra, hogy megcsaltam, tehát az nem hazugság. Csak elhallgatás és nálam az hazugság. Az az egyenesség, hogyha találkozol vele, akkor elmondod..
márc. 19. 15:29
 22/30 A kérdező kommentje:
Megbocsáss, de Te kezdtél el személyeskedni,nyilván nem fogom hagyni magam, amikor nincs igazad.
márc. 19. 15:35
 23/30 anonim ***** válasza:
44%
Engem amúgy nem zavar mit mondasz, de arra tényleg kíváncsi vagyok, hogy vagy e olyan egyenes és őstinte, ahogy mondod, hogy te magad mutatod meg, hogy mit írsz és mondasz másoknak róla. Mert az én kapcsolatomban ez meg van és igen belenézhetünk egymás dolgaiba. Volt rá példa nála is és nálam is, hogy idegességemben másnak szídtam, de mindketten elmondtuk a másiknak, hogy figyi bocsi, de mérgemben ezt és ezt mondtam rólad másnak.
márc. 19. 15:52
 24/30 anonim ***** válasza:
52%

Hát ezt én se értem, hogy miért volt szükség itt lehordani és panaszkodni rá miközben már neki mondtad, hogy mi a gond sőt eldöntötted, hogy nélküle mész valahová. Úgy tűnik, hogy ő nem kedveskedik embereknek, nem akar megfelelni te meg benyalsz mindenkinek mert attól érzed magad jobbnak, kedvesebbnek.

Ha én tudnám, hogy a faluban lehordanak össze-vissza, pletykálnak rólam én se jópofiznék senkivel.

Te meg velük foglalkozol a párod helyett aki bizalmat szavazott neked...

Tényleg hamis kígyó vagy.

márc. 19. 16:05
 25/30 anonim ***** válasza:
0%
Mit akarsz kérdező? Minek írtál ki kérdést, ha nem érdekel a válasz?
márc. 19. 16:07
 26/30 anonim ***** válasza:
82%

"A közös dolgokat, séta, stb meg kiiktatom majd,hogy ne kelljen vele megjelennem."

BOldog, hosszú kapcsolat lesz ez :D

márc. 19. 17:59
 27/30 anonim ***** válasza:
62%
Eltávolodnék ettől az embertől.
márc. 19. 18:13
 28/30 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem meg ez egy őszinte ember. Csak faragatlan. Sokan jopofiznak, leállnak mindenkivel dumálni, akkor is ha magukba elküldik a fenébe, vagy nem bírják lerázni a kérdezősködőket, az jobb?
márc. 19. 22:04
 29/30 anonim ***** válasza:
32%

"senkit nem ismer, mert mindenkit utál,"

AKkor valszeg nem "mindenkivel" van a baj.

márc. 19. 22:54
 30/30 anonim ***** válasza:
Nyugi, veled is úgy viselkedik majd... ;)
márc. 20. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!