Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kiléptem egy bántalmazó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiléptem egy bántalmazó kapcsolatból, ahol nem számíthattam (mindig) a másikra, nem tisztelt, bántott, hibáztatott, kritizált, felelősséget hárított, érzelmi zsarolt stb. Sok helyen olvastam, hogy senki ne maradjon benne ilyen kapcsolatban?

Figyelt kérdés
keressen egy olyan embert, akinek ő a mindene, aki nem játszmázik, soha nem alázó, mindig tisztelettel szól hozzá stb. Biztos hogy van ilyen ember, és ezek között valószínűleg olyan is akad, aki belém szeretne. De én attól még nem fogok automatikusan szerelmet érezni. Hogy lehet ezt megoldani? Más kevésbé bonyolítja túl a pártalálást?
2023. szept. 30. 14:21
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nem lehet megoldani.

Éld az életedet, barátkozz, ismerkedj, járj a barátaiddal,

művelődj, sportolj, stb.

Majd kialakul.

2023. szept. 30. 14:23
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi, első. :) Igen, lehet, hogy így kell. Azt érzem, már ez se olyan, vagy nem megy úgy, mint ha 20 éves lennék. Ebből sejthető, hogy nem annyi vagyok.
2023. szept. 30. 14:28
 3/6 A kérdező kommentje:
Ja, és nincsenek barátaim. Ez mondjuk még egy olyan feladat, kihívás lehetne, amibe érdemes lenne valószínűleg energiát fektetni.
2023. szept. 30. 14:29
 4/6 anonim ***** válasza:
46%

Ugyanolyan nehéz megfelelő párta találni akkor is ha előtte valami jofej pasival voltál.

A kettő nem függ össze hogy ki miből.lpett ki.

Rengeteg a nyomoronc, rohadék, gyökér, sèrült, vagy igénytelen, vagy foglalt, vagy akik semmibe nézik a nőket.így nem nehéz ezekbe futni bele. Ez a kínálat.

Gyom közt kell keresni az egy szál virágot. Azokért meg megy a harc a nők közt.

2023. szept. 30. 14:42
 5/6 anonim ***** válasza:

*jav

Ugyanolyan nehèz megfelelő párt találni

2023. szept. 30. 14:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Mi az igazi kérdés? :)
2023. szept. 30. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!