Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem akar senki ismerkedn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar senki ismerkedni velem? Miért nem indul el semmi?

Figyelt kérdés
Aki megtetszik és megbizonyosodom róla, hogy nincs barátnője, arra ráírok, már nem félek kezdeményezni. Ha vissza is követnek, én rájuk írok, akkor nem indul el belőle semmi több. Bárhogy próbálkozok.ca legjobb képeim rakom ki. Másokra meg ráírnak, és nem győz válogatni. Olyan megalázó. A legjobb képeket teszem ki, edzek, nem hagyok ki egy nyamvadt edzést se, divatosan öltözködök, most már ott tartok, hogy mindennap frissen mosott a hajam, hordok kiegészítőket, ha valami jobban áll, akkor adok érte több pénzt, mosolygok, próbálok pozitív maradni, aztán egy nyamvadt bókot nem kapok. Se élőben, se online.
2023. nov. 19. 11:51
 1/6 anonim ***** válasza:
83%
Azért, mert taszító a kinézeted számukra, vagy a viselkedésed, kisugárzásod hiszen frusztrált, görcsös vagy és az nem vonzó.
2023. nov. 19. 12:00
 2/6 anonim ***** válasza:
56%

Hiába az optikai tuning, ha gyárilag (genetikailag) szarul nézel ki. Teljesen fölöslegesen tolsz bele egy csomó energiát és pénzt.

Ettől még megértem az igyekezeted és az elkeseredésed is, mert én is ronda nő vagyok, már 30 fölötti, szóval bőven tudom, milyen ez, senki le se szar, esélye sincs az embernek így semmire, eltelik a fiatalság "apácaként" stb. De hidd el, kár a gőzért. Legyél jelen esetleg valami társkeresőn, hogy az esélyt azért megadd a kb. isteni csodával határos mértékű szerencsének. Ennél jobban viszont ne strapáld magad, mert csak még frusztráltabb leszel attól, hogy neked rengeteg efforttal is 0 lesz az eredmény, más nőknek ezzel szemben kb. elég létezniük, és tapadnak rájuk, méghozzá nem kizárólag a "legalja" kategória.

2023. nov. 19. 12:45
 3/6 anonim ***** válasza:
28%
Az is lehetséges hogy túl jó nő vagy,sokan elbizonytalanodnak ilyen helyzetben.
2023. nov. 19. 13:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Ment privát, és nem válaszol, tehát vagy nem akar kapcsolatot, vagy - kamu kérdés.
2023. nov. 19. 17:56
 5/6 anonim ***** válasza:
szerintem simán itt nem akar ismerkedni azért mert fel tesz valaki 1 kérdést még nem akar privátokat
2023. nov. 19. 20:39
 6/6 anonim ***** válasza:
De ha ennyire elkeseredett, biztosan megteheti, hogy válogasson?
2023. nov. 19. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!