Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha homoszexuális egy férfi akkor nőre tényleg nem indul be? Sehogy semmitől?
Figyelt kérdés
Munahelyemen van egy férfi akivel nagyon jól kijövünk valahogy mindenben passzolunk egymáshoz. Viszont azt mondták róla, hogy meleg. Minden nap mennek a csipkelődések apró szurkálodások kétértelmű megjegyzések. Ma viszont túl léptük ezt a határt és hát volt falhoz szorítos tipi tapi. Csók nem volt csak végig puszilta a nyakam simogatott ott ahol ért én is őt. Érezhetően domborodott ott ahol kell. Csak akkor nem értem, hogy miért mondják azt hogy meleg. Vagy ha tényleg meleg lenne én lennék az alibi a munkahelyen hogy nem az? De ez hülyeség mert hát előbb utóbb úgyis kiderülne. Mielőtt jönne.... nem szeretnék erre rákérdezni. Nem kockáztatnák egy barátot vagy lehet hogy többet egy "pletyka" miatt. De mégis ott van hogy lehet h tényleg az... Néha hisztisebb mint én... pedig nehéz überelni ebben.2021. júl. 10. 18:02
2/13 Lazy Lover válasza:
ha le tapizott akkor bisex csak
3/13 anonim válasza:
Nyilván nem homoszexuális! Nincs mire rákérdezni. Azért mondják, hogy meleg, mert ostobák, nem kellene beállni a sorba.
4/13 A kérdező kommentje:
Nem tudták megmondani, hogy honnan terjed ez el hogy meleg pedig kérdeztem. Őszintén megmondom, hogy sose gondoltam túl ezt a dolgot. De így hogy szintet lépett igen is lehet hogy tovább mennék vele mint egy kis munkahelyi flört. Nem tudom, hogy a helyzet miatt vagy hogy miért de izzott a levegő (és nem a meleg miatt :D) köztünk.
2021. júl. 10. 18:22
5/13 anonim válasza:
meleg mert van egy kellemes illata , és be szokta lőni a haját? egyes férfi társak tényleg le melegezik mert ő maguk igénytelenek..
6/13 anonim válasza:
4-es Ez hülyeség! Te tudod a legjobban, vagy neked kellene tudni. Minek foglalkozol pletykákkal, ha nyilván nincs igazuk?
7/13 A kérdező kommentje:
Nem egyébként ő nem olyan akire azért mondják hogy meleg mert belővi a haját vagy hasonló. Ő egy teljesen átlagos férfi. Számomra ahogy hozzám ér vagy elmondása szerint én hozzá libabőrös leszünk a másiktól.
2021. júl. 10. 19:31
8/13 anonim válasza:
A nők miért a foglalt f.-ra meg a b--ra gerjednek nem értem...
9/13 anonim válasza:
meló helyen is van egy meleg csávó, szerencsére nem dolgozok vele, csinált egy gyereket majd 12 év múlva nem bírta elviselni a másságát és elvált.
Azóta szájerezik orba-szájba.
Kérdező jót akarsz, hagyod a fenébe, vagy kereshetsz apapótlékot 12 év múlva te is.
10/13 anonim válasza:
nőies vonásai viselkedése lehet maximum.. arra pár nő gerjed, mivel a homikba sok nő szerelmes lesz, de a kollegád tuti nem az, mert nem lenne akkor merevedése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!