Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha homoszexuális egy férfi akkor nőre tényleg nem indul be? Sehogy semmitől?
Figyelt kérdés
Munahelyemen van egy férfi akivel nagyon jól kijövünk valahogy mindenben passzolunk egymáshoz. Viszont azt mondták róla, hogy meleg. Minden nap mennek a csipkelődések apró szurkálodások kétértelmű megjegyzések. Ma viszont túl léptük ezt a határt és hát volt falhoz szorítos tipi tapi. Csók nem volt csak végig puszilta a nyakam simogatott ott ahol ért én is őt. Érezhetően domborodott ott ahol kell. Csak akkor nem értem, hogy miért mondják azt hogy meleg. Vagy ha tényleg meleg lenne én lennék az alibi a munkahelyen hogy nem az? De ez hülyeség mert hát előbb utóbb úgyis kiderülne. Mielőtt jönne.... nem szeretnék erre rákérdezni. Nem kockáztatnák egy barátot vagy lehet hogy többet egy "pletyka" miatt. De mégis ott van hogy lehet h tényleg az... Néha hisztisebb mint én... pedig nehéz überelni ebben.2021. júl. 10. 18:02
11/13 anonim válasza:
Nekem is volt olyan érzésem, hogy egy meleg srácban megmozgattam valamit. Én mondjuk magamtól jöttem rá, hogy meleg, de utána találtam rá bizonyítékot is. Mire beletörődtem volna, hogy esélyem sincs, azt kezdtem érezni, hogy felfigyelt rám nőként. Mivel foglalt vagyok, nem firtattam a dolgot. Én beleszerettem sajnos, de elengedtem a sok akadály miatt. Nem volt nőies. Minden férfinek van feminin oldala, neki is volt néhány, pl. művészi területen dolgozik, de ezt leszámítva az egyik legpasisabb pasi, akit valaha is ismertem. Az a szeme se áll jól típus, aki beül veled szemben szétvetett lábakkal és a nézésétől is libabőrös leszel. Na mindegy, én sose fogom megtudni, de szerintem volt köztünk valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!