Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex közben megpofozott az újdonsült hölgy ismerősöm, akivel alkalmi kapcsolatban vagyunk csak együtt, mivel nem csinált senki ilyet úgy reagáltam neki szóban, ha még 1 ilyen lesz kiütöm a fogait?
O.O
BDSM kapcsolat, jól értem? Abban csinálnak hasonlókat nem?
Ezt nem beszéltétek meg korábban?
"Érdemes ezt a kapcsolatot folytatni?"
Igen. Pofon/fog meccs alapon.
Te komolyan kérdezed? Mi jót vársz?
Kicsit sok lett... elhiszem, hogy nem tudod, mit jelent a maszkulin, de akkor ne használd ilyen lelkesen, mert marhaság lesz belőle.
Szó szerint azt írtad, hogy "megsértették a férfi férfias jellegű becsületem".
Döntsd el, hogy pasi vagy, vagy egy maszkulin nő.
Vannak nők, akiknek ez bejön (a másik megpofozása), bár ezt előre jó lenne, ha közölné is.
A válaszod, hogy te hogyan reagálsz majd, ha lesz mégegy ilyen, az már nincs egyensúlyban a folyamattal, mert több.
Ha nem tetszik ez a stílus, akkor beszéljetek egymással, hogy A, vagy változtat a nő a szexuális szokásán, vagy B, fel is út, le is út.
Nekem bejönne egy ilyen nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!