Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alkalmi kapcsolatoknál hogyan megy az ismerkedés?
Ott is átbeszélik az emberek, hogy mi a kedvenc zenéje, és hogy mi a célja az életben? Vagy egyből rátérnek a lényegre, hogy pl borotvált e ott lent? Azért kérdezem, mert matcheltem egy lánnyal, aki alkalmit szeretne, de nemtudom hogy ezt hogyan szokás, nem szeretnék túl tolakodó vagy bunkó lenni.
20/F
Alpha male-es stylusban lazán becsöngetek hozzá, és mikor ajtót nyit, közlöm vele:
Helló, mrs. Tinder,
Elönt most az inger,
És levarrlak most téged,
Mint egy varrógép, egy Singer!
Szexuális feszültséget kell generálni a beszélgetésben. Ennek sok módja van, de a lényeg h menjen a flörtölés. Küldhetsz félmeztelen képet is.
De egyébként eléggé a lányon múlik, te úgysem fogod "meggyőzni", hogy alkalmizzon veled. Szerencse kérdése hogy hogy viszonyul hozzád.
Nekem pl 3 volt, abból 2szer kb a lány mondta hogy talizhatnánk lakásban, 1 pedig szexpartnerkeresőn volt, szóval ott meg adott volt a dolog
Elkezdesz flörtölgetni, szexuális utalásokat tenni. De őszintén szólva ehhez vagy van érzéked zsigerből, vagy nincs. Nem lehet így lépésről lépésre a szádba rágni, mit írj.
Nekem úgy volt alkalmim pl. buliból, hogy elkezdtünk smárolni és hazamentünk. Netről ugyanolyan normális stílusban indultak a beszélgetések, mint máskor, csak hamar a szexre terelődött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!