Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igaz hogy egy nő ezekben az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz hogy egy nő ezekben az esetekben nem lesz hisztis?

Figyelt kérdés

Vagy hárpia..? Vagy érzelmileg túlfűtött nevezzük bárminek.

Egy nő csak abban az esetben nem lesz ilyen egy férfival ha az adott férfi jól bánik vele (jól van szeretve)

Illetve akkor ha már közönyös a férfi iránt?

2024. márc. 17. 04:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Én voltam hisztis kapcsolatban. Ez úgy nézett ki, hogy volt valamilyen (sok év távlatából is jogos) igényem a kapcsolatban. Jeleztem higgadtan. Exem semmibe vette, bagatellizálta, vagy meghallgatta, de csak ígérgetett. Egyre frusztráltabb lettem, egyre idegesebb, egyre hangosabb lettem, sokszor már apróságokon is kiakadtam. Ez így ment évekig. Aztán inkább szakítottam és lett egy olyan párom, aki empatikusabb és meghallgatja az igényeim. És ez nem azt jelenti, hogy alárendeli magát, nem vele meg lehet beszélni, ha valami nem megy, arra kapok értelmes magyarázatot. Nem mondom, hogy nála soha nem bukom ki, mert azért ez egy gyerekkori beidegződés, de sokkal ritkábban és sokkal rövidebb ideig tart.
2024. márc. 17. 10:15
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem különbséget kéne tenni hisztis - gyerekes, éretlen, kicsinyes - és "hisztis" között - normális elvárásai, igényei vannak...
2024. márc. 17. 11:32
 13/13 anonim ***** válasza:
Ó, én egyedül élek, jön a nyár, és rengeteget fogok hisztizni, mert meleg van, mert izzadok, mert nem tudok rendes ruhát felvenni, minden lesz itt.
2024. márc. 17. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!