Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfinél mi számit jó keresetnek?
Úgy gondolom a mai nők többsége tuĺzott elvárásaik vannak egy jól kereső férfival szemben is. Annak ellenére ha nem néznek ki úgy mint Britney spears, és sokaknak több mint két gyereke van akkor is hazalmas elvárás tévképzetbe vannak, mert nem érnek annyit.
Úgy gondolom ha valaki havi 700 ezret keres netto Magyaroraszágon minimum illene egy középkategoriás nőt kapnia, de inkább átlagon felülit.
A probléma az, hogy gyenge vagy hozzá, hogy bármilyen "erdőbe" engem bevigyél....
Úgy is mondhatnám ha kérdést teszek fel akkor elvárom a normális választ rá!
Ha te burkoltan csak "erdőzni" akarsz azt is gyengén akkor inkább ne kommentelj, mert nem érdekel!
Már benne vagy, mert azt kérdezgeted, hogy amit nem akarsz látni az miért van itt.
"Úgy is mondhatnám ha kérdést teszek fel akkor elvárom a normális választ rá!"
Az hogy nem tetszik, még nem azt jelenti hogy nem normális a válasz.
Innen látszik az egód, ami nem fér bele a nézetedbe, az csakis támadás és hülyeség lehet.
Ahogyan mondta valaki: ez saját körülmények és igények által mindenkinél más. Sokan még 400-ezerrel is nyavalyognak, valaki elfogad elszállt agyú lakástulajdonos elvárását és arra megy el a pénze, valaki megfogja az Isten lábát, más szerény összegből is megteremti a saját igényeit. Utóbbi vagyok én. Olyan párral, akit irigyelnek. :-)
35/F
Nyilván van az a réteg a csajok között is, akiknél az elsődleges szempont a párkeresésénél, hogy mennyi a férfi vagyona/keresete. Puncsos lányok és társaik...
De akkor most egy ellenpéldával hagy szemléltessem, hogy ez nem általánosítható. Sőt, inkább nem ez a jellemző.
És elárulom, hogy nekem nagyon nehéz ismerkedni, és nem csak most, ez volt már kb 15-20 éve is. Pedig csak teljesen átlagos nőket kerestem mindig. Semmi különleges elvárásom nem volt.
És úgy is nagyon nehéz volt párt találnom (azok sem tartottak egy kivételével pár évnél többet), hogy van két lakásom (egyik Bp-en amiben élek), és még kb. 1,5 lakásra elég befektetésem. Jó fizum, saját IT vállalkozásom. Jó családi háttérrel.
Sőt világ életemben arra is "gyűjtöttem", ha lesz családom, gyerekem, mindenük meglegyen. Tulajdonképpen teljesen feleslegesen, mert nyilvánvaló nem lesz már saját családom. :(
Csak leírom milyen vagyok, hogy ne az a vád érjen, hogy biztos ronda vagy visszataszító lennék. Még most is energikus, átlagos testalkatú és átlagos kinézetű férfi vagyok, nem pocakos, nem kopaszodó. Sőt, inkább olyan fiatalos kölyökképű. Nem iszom, nem dohányzom. Sportolok, egészséges vagyok, nincsenek mentális betegségeim. (Úgy tudom :) )
Nyilván persze, én rontom el valahol. 49 évesen van azért önismeretem. Tudom is hogy hol... én az a nagyon tipikus "jófiú" típus vagyok. Simulékony, az a habitus aki mindenben próbál megfelelni a nőknek. Ja, tudom tök gáz, de ez van. Inkább lettem volna narcisztikus, manipulatív, a nőket kicsit lenéző férfi, akkor most nem panaszkodnék itt... :D
Mindezt csak azért írtam le, hogy megmutassam... A LEGTÖBB nőnek, még az sem számít ha pasi "pénzes". Nem ez alapján fognak választani. (Bár nem is tartom magam gazdagnak. Inkább stabil alapokkal rendelkezőnek.)
Persze tegyük hozzá, hogy ez a tapasztalat úgy született, hogy a gold diggereket szándékosan messziről elkerültem, és sohasem hivalkodtam semmimmel. Lehet persze itt (is) hibáztam, nem tudom.. Lehet a kicsit nagyobb pofájúnak kellett volna lenni.
Szóval nem minden a pénz. Sőt inkább azt tapasztalom, valójában nem is sokat számít. Legalábbis azon nők között, akik között eddig keresgéltem, vagy néha-néha párkapcsolat alakult ki.
---------------------------
Úgyhogy kérdező, ha olyan habitusod, vagy más dolgok nincsenek rendben az életedben, nagyjából tök mindegy mennyi pénzed van. Maximum csak szuperjó luxus gold digger csajokat kapsz majd (ha ezt akarod). Abból persze annyit, amennyit ki tudsz fizetni. De egy normális értékrendű nőt, akkor sem fogsz tudni "megvenni".
Szóval ha sikertelen vagy pártalálásban, NE a fizetésed mértékében keresd a hibát.
Nyilván elfogadom más véleményét, lehet más mást tapasztalt, de nekem ez a tapasztalatom.
Aki így fogalmaz, hogy "nőt kapni", az nem a fizetése miatt nem talál társat.
41/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!