Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy férfinél mi számit jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfinél mi számit jó keresetnek?

Figyelt kérdés

Úgy gondolom a mai nők többsége tuĺzott elvárásaik vannak egy jól kereső férfival szemben is. Annak ellenére ha nem néznek ki úgy mint Britney spears, és sokaknak több mint két gyereke van akkor is hazalmas elvárás tévképzetbe vannak, mert nem érnek annyit.

Úgy gondolom ha valaki havi 700 ezret keres netto Magyaroraszágon minimum illene egy középkategoriás nőt kapnia, de inkább átlagon felülit.

márc. 15. 22:45
1 2 3 4 5 6
 11/51 A kérdező kommentje:

2-es kommentelő:

Egy fontos opció lemaradt:

Főzön, takaritson, és szolgáljon ki!

De ezek nem nagy elvárások, hanem alapnak kellene lennie......

márc. 16. 21:12
 12/51 anonim ***** válasza:

:D

Boldog magányos életet

márc. 16. 21:14
 13/51 anonim ***** válasza:
Ezt úgy hívják, hogy bejárónő. Tuti nem fogok én egy férfit sem kiszolgálni. Amíg én is dolgozom 8 órában, tuti nem. Lehet kivenni a részét a házimunkából mindkét félnek. Amúgy ez továbbra is csak egy provokatív kérdés.
márc. 16. 21:17
 14/51 anonim ***** válasza:
Szerintem a 11 az szarkazmus volt
márc. 16. 21:22
 15/51 A kérdező kommentje:

"Tuti nem fogok én egy férfit sem kiszolgálni."

Csak nyugodtan, tuti nem fogsz netto 700 ezres keresetű pasit kapni!

Jó esetben egy alkesz minimálbérest......

márc. 16. 21:26
 16/51 anonim ***** válasza:
Tudom, nehéz elhinni, de nem érdekel egy férfi bankszámlája sem. Annyira érdekel csak, hogy dolgozzon, ne egy munkakerülő link alak legyen. Tudod fiacskám, én tanultam és dolgozom is, nem szorulok arra, hogy egy "eltartót" keressek. Mellesleg a jó keresetű és a csöves alkesz között azért még van néhány lépcsőfok.
márc. 16. 21:36
 17/51 A kérdező kommentje:

Miből gondolod, hogy labdába rughatnál?

Bejárónőt feltudok venni, de akkor nagyon jól kell, hogy kinézzél, és intelligens kommunikációra is szükség van. Emelett kedvesnek kell lenni. Egyikkel sem rendelkezel az írásod alapján szerintem.

márc. 16. 21:41
 18/51 anonim ***** válasza:
Ha van bejárónő, akkor minek feleség?
márc. 16. 21:43
 19/51 anonim ***** válasza:
Remélem a kérdező csak viccel, mert ha valaki így gondolkodik, akkor jól megszomorodott élete lehet.
márc. 16. 21:43
 20/51 anonim ***** válasza:
Ki akarna egy ilyen mentalitású egyednél labdába rúgni? Ha aranyásó lennék is azt mondanám, hogy nincs az a pénz😅😅
márc. 16. 21:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!