Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet boldog életet élni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet boldog életet élni barátnő nélkül is?

Figyelt kérdés
Mármint úgy értem hogy egy egész életet is le lehet élni boldogan úgy hogy az embernek nincs senkie?
2024. márc. 11. 10:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szerencsetlen, a szanalmassagodra ne legyel mar buszke.
2024. márc. 11. 15:56
 12/16 A kérdező kommentje:
Kérem a férfi gyűlölő nők ne kommenteljenek
2024. márc. 11. 16:09
 13/16 anonim ***** válasza:
Ferfi vagyok. De en meg kerhetnem, hogy az ilyen gyikok, mint te ne irjanak ki kerdesket a ferfiak neveben? Nem szeretnek kozosseget valllalni veletek.
2024. márc. 11. 16:42
 14/16 A kérdező kommentje:
Senki nem írt a te nevedben semmit, fel lett téve egy kérdés amire ha nem tudsz válaszolni nem kell ide offolni
2024. márc. 11. 17:03
 15/16 anonim ***** válasza:
Lekötöd magadat valamivel, pl.: munkával, nem foglalkozni az érzelmekkel-hasonlókkal és okés az új élet.
2024. márc. 11. 17:07
 16/16 anonim ***** válasza:
Én már próbálkozok vele egy ideje, váltakozó eredménnyel. Próbálom elterelni a figyelmemet erről pl.: az állatkáimmal játszom, olvasok, sorozatokat nézek, tippmixelek stb. de sokszor rámtör az érzés, hogy milyen jó is lenne párkapcsolatban lenni. Szerintem ha nagyon vágysz rá, akkor akármit is csinálsz, mindig szomorú leszel, hogy nem jön össze egy barátnő. 100 emberből talán 5 tud ezzel a tudattal boldog életet élni.
2024. márc. 11. 17:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!