Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet boldog életet élni barátnő nélkül is?
Az adott illetőtől függ. Konkrétan megtudod fogalmazni miért szeretnél barátnőt és mi hiányozna neked, ha nem lenne?
Az, hogy senkije se legyen valakinek az nyilván gond, az embernek kell kapcsolat másokkal, kinek több, kinek kevesebb, de mindenképp kell. Régen is az volt a legnagyobb büntetés, ha valakit száműztek egy közösségből.
Barátnő nélkül igen, de nő nélkül nem. Tehát kellenek egy férfi életébe nők, akikkel flörtölget, smárolgat stb.
Persze, van kivétel. Egy aromantikus és aszexuális pasinak egyáltalán nem kell nő. Vagy aki egyéb (pl. papi szolgálat) miatt adja fel a tipikus férfi életet.
Én pl öngyilkos lennék ha valahogy "megjósolódna", hogy soha többet nem lehetek nővel.
De ez én vagyok
"Én pl öngyilkos lennék ha valahogy "megjósolódna", hogy soha többet nem lehetek nővel"
Iparitanulo koromban volt egy mondasom, hogy elobb utazom a 4-es metron, minthogy baratnom legyen.
Ez a mai napig eldontetlen kerdes, mert kikoltoztem kulfoldre, mielott atadtak a 4-es metrot :)
39F incel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!