Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy férfi el tudja játszani a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi el tudja játszani a teljes érdektelent, úgy, hogy belül kötődik valakihez, vagy ha érdektelenséget kezd mutatni hirtelen, akkor kiábrándult az ismerkedés alatt, valami mégsem jött be neki a nőben?

Figyelt kérdés
Lehet ilyet megjátszani? Nagyon hirtelen váltott, de nem vesztünk össze, nem vétettem semmit ellene.

2024. márc. 9. 12:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
91%
Tud ha nagyon jó színész, játszik veled, hogy teperj utána. De benne van a pakliban, hogy kiábrándult belőled és akármit csinálsz már nincs nála esélyed is nyugodtan.
2024. márc. 9. 12:45
 2/15 A kérdező kommentje:
Mi tud így kiábrándítani hirtelen egy férfit, hogy barátságosságból érdektelenbe menjen át? ( Beszélni beszélünk, csak érzem, hogy lezár irányomba) Eddig totál ellentétes volt.
2024. márc. 9. 12:50
 3/15 A kérdező kommentje:
Ilyenkor a haverság is kizárt már? Én már annak is örülnék.
2024. márc. 9. 12:52
 4/15 anonim ***** válasza:
40%

Érzelmi intelligencia.

Ha lenne ilyened + figyeltél volna rá, akkor már tudnád mivel okoztál neki rossz érzést.

Amúgy igen, a férfiak nagyon sikeresen képesek elnyomni érzelmeket. Pozitívat és negativat főleg. De ez nem azt jelenti, hogy érzelmileg szegényesebbek lennénk vagy kevésbé éljük meg intenzíven a dolgokat.

2024. márc. 9. 12:54
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
A haverság se működik ha te vágysz többre.
2024. márc. 9. 12:55
 6/15 A kérdező kommentje:
Nem, nekem a haverság elég lenne, annak is indult még eredendően, aztán ő kapcsolt rá a fokozatra pont, nem is én, most még egy-két hónap intenzív érdeklődés után pont ő vált közömbösse, csak közben meg minden apróságra emlékszik velem kapcsolatban.
2024. márc. 9. 13:02
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Lehet csak szexet akar(t).
2024. márc. 9. 13:05
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Minek ilyen jatszmazos pasi? Mert ez nem férfi kategória.
2024. márc. 9. 13:13
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

És még hogy a férfiak nem egyformán működnek...

Ezért csípem ezt az oldalt. Időnként annyira passzoló témát boncolgató kérdésbe lehet belefutni, hogy szinte azt hiszi az ember saját maga írta ki.

2024. márc. 9. 13:24
 10/15 A kérdező kommentje:
9. Te sem tudod, hogy eljátsza, hogy nem érdekled, vagy tényleg nem csipáz már?
2024. márc. 9. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!