Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez már "game over", legjobb lesz ha elfelejtjük egymást?
Próbálok rövid lenni: Srác kezdetben lelkes volt, látott élőben többször, valahogy megtalált neten, nekem is szimpatikus volt. Ekkor napközben többször is írogatott, kérdezte hogy vagyok, hogy telt a napom, stb. Kb. négy nap után első randi jól sikerült, a kommunikáció is ugyanúgy folytatódott a neten, mindketten lelkesek voltunk. Utána viszont nem igazán sikerült másik randit összehozni, végül kb. két hétre az első randi után megkérdezte, hogy elkísérném-e x helyre. Fura volt, hozzám sem ért egész idő alatt, mondjuk beteg is volt, végül erre fogtam, és kb. akkor kezdődött a gyakorlata is. Azóta viszont az üzenetek is nagyon megritkultak, naponta egyet ha váltunk.Először próbáltam én többször keresni, de nagyon szűkszavú volt, magáról szinte egyáltalán nem ír (max egy tőmondat) és ez egyre rosszabb, inkább már nem is kérdezek. Most nem tudom eldönteni, hogy mi van. o.O
"A beszéljük meg" engem még egyszer sem vezetett eredményre (max. ideig óráig), ezért írtam ki a kérdést: Szerintetek megismerkedett valakivel aki nálam érdekesebb(a két találkozó között volt egy buliban, de akár ott a munkahely is), de még nem jött össze vele, ezért engem "talonba tett", vagy túlreagálom, és leköti a munka?
Őszintén szólva nekem már elegem van belőle mert ez a helyzet nagyon idegölő, legszívesebben "tiltanám-törölném", elfelejteném és megnyugodnék, de esetleg van valami minimális esélye annak, hogy mindezt túlreagálom? Az tart vissza, hogy az elején nagyon édes és lelkes volt. =(
Sorry, végül mégis hosszú lett, ha végigolvastad az ömlengésemet és választ is tudsz adni a kérdésemre, azt köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!