Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, mi a véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mi a véleményetek arról, ha valaki bepróbálkozik, de ti nemet mondtok, majd rá pár hónapp újra próbálkozik?

Figyelt kérdés

Közben sokat beszéltek, párszor találkoztok, mert látszólag elfogadta, hogy csak barátok legyetek, pedig te felajanlottad, hogy akkor inkább zárjátok le az egészet, a félreértések elkerülése végett.

Normális, hogy ez undort vált ki belölem, egy olyan emberrel szemben, akit egyébként kedvelek, mint barát/ember?

márc. 5. 13:26
 1/8 anonim ***** válasza:
86%
Bocsánat, férfi vagyok, de szerintem teljesen normális ebben az esetben az undor.
márc. 5. 13:49
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Normális. Rám is próbáltak ilyen “de én csak barátkozok, én ilyen vagyok” álca alatt nyomulni. Minden nap valami ajándék csoki meg apróság, mikor mondtam, hogy nem kell, nyálas üzenetek, hogy mennyire érett vagyok, én vagyok a legnormálisabb ezen a munkahelyen, ha kell pénz akkor szóljak, mert számíthatok rá, ő bármiben segít (??? nem mintha anyagi gondjaim lettek volna xD), stb. Mindezt úgy, hogy közben kapcsolatban is voltam. Nem egyszer elmondtam eleinte, hogy túl sok, álljon le, végül már rosszul voltam tőle, ha megláttam.
márc. 5. 14:29
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez régen nagyon rosszul esett, és dühített. Aztán rájöttem, hogy ez ilyen. Nem szabad barátságot ajánlani olyan férfinak, akinek tetszel, mert ők sosem fognak barátként nézni a kiszemeltre. Sokkal jobb egyértelműen elutasítani őket a barátságukkal együtt
márc. 5. 14:41
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom miből gondolják azt hogy bármi is változott volna ha nem tett semmit ahhoz.
márc. 5. 14:50
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Pont ezért nem barátkozok olyan pasikkal, akiket már visszautasítottam.
márc. 5. 15:05
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is undorom van az ilyentől hiszen nem tartja tiszteletben a véleményem arról, hogy nem! A nem az nem. Néhány férfinak illene ezt megtanulni végre!
márc. 5. 16:16
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Eleve nem barátkozok férfiakkal, mert 99% többet akar, aztán megy a hiszti, amikor közlöm vele: nem érdekel mint pasas.
márc. 5. 20:24
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Bizonyos esetekben el tudom viselni (pl. ha én fogalmaztam úgy, hogy MOST nem, vagy ha megindokoltam, hogy miért, és változtatott rajta). Egyéb esetben undorítónak tartom, hogy nem tartja tiszteletben a véleményemet és a döntésemet.
márc. 6. 12:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!