Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért érzek így? (Komplex kérdés)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzek így? (Komplex kérdés)

Figyelt kérdés

Válófélben vagyunk a férjemmel, csúnyán átvert.

Kezdem feldolgozni mindezt, egyre jobban vagyok, de azért nem teljesen még.

Összefutottam véletlenül az egyik exemmel (9 éve szakítottunk, 4 éve nem láttuk egymást) és együtt töltöttük az egyik hétvégét.

Úgy éreztem, mintha a nyugalom szigetére csöppentem volna, nyitott beszélgetés és bizalmas volt a légkör. Ölelésen, apró érintéseken kívül semmi nem történt.

Megbeszéltük, hogy egyikünk sem lát bele többet ami, jelenleg mindketten feltöltődtünk. Kijelentettem, hogy semmiképp sem akarom kihasználni. Rengeteget változtunk pozitív irányba, de nem bonyolódnék vele komoly kapcsolatba.

Azt érzem, hogy egy-egy ilyen hétvége feltölt, de nem kell több. Ez szeretethiányra utal? Létezik, hogy egy embernek ennyi elég legyen?

Sokat gondolok a férjemre, hiszen vele kapcsolatban azt hittem megtaláltam a társamat.

2024. febr. 29. 21:30
 1/10 anonim ***** válasza:
61%
Nincs is jobb egy megbántott asszonynál! Kis odafigyelés, kedves szavak, apró ajándékok, és már csúszik is a bugyi.
2024. febr. 29. 21:34
 2/10 anonim ***** válasza:
60%

Pont ma gondoltam az exemre, akit 10 éve nem láttam, erre szembe jön velem a kérdésed.

Ezt egy jelnek veszem.

A kérdésedre a választ nem tudom, de talán benne megbízol és most valószínűleg ez az érzés számodra a legnagyobb kincs, a történtek után.

2024. febr. 29. 21:39
 3/10 A kérdező kommentje:
#1 hiszen vele belemennék, ezt előle sem titkoltam, ahogy ő sem, hogy ő is benne lenne.
2024. febr. 29. 21:39
 4/10 A kérdező kommentje:
#2 magunk is meglepődtünk ezen a feltétlen bizalmon, én arra számítottam, hogy átmegyek hozzá és feszült lesz a hangulat. Ehelyett ültem a kádban, ő kint a nappaliban és hangosan poénkodtunk (ez csak egy példa), csak azt akarom mondani, hogy azért nem mindenkivel vállalja ezt be az ember.
2024. febr. 29. 21:41
 5/10 A kérdező kommentje:
De valószínűleg igen a bizalom a válasz erre, nagyon sok ember az arcomba hazudott az utóbbi időben ezzel az egész megcsalással kapcsolatban....
2024. febr. 29. 21:42
 6/10 anonim ***** válasza:
24%
Gusztustalan vagy.
2024. febr. 29. 21:47
 7/10 A kérdező kommentje:
#6 miért is, őszintén kíváncsi vagyok rá.
2024. febr. 29. 21:50
 8/10 anonim ***** válasza:
83%
Azért, mert sérülékeny vagy, olyan vagy mint egy lehelet vékony üveg ami bármikor eltörik. Az a baj, hogy elkezdesz érezni majd iránta többet, mert az vagy. Kihasználja ezt a tényt sajnos, szenvedni fogsz még jobban.
2024. febr. 29. 22:30
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem a #6 vagyok amúgy. XD
2024. febr. 29. 22:31
 10/10 A kérdező kommentje:

#8 benne van a pakliban sajnos szerintem bármelyikünk részéről (hiszen az érzelmek nem befolyásolhatóak), bár erről nagyon sokat beszélgettünk.

Jól leírtad, ez tényleg egy vékony üveglapon való táncolás és ez mindkettőnknek tetszik.

2024. febr. 29. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!