Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszúl tettem, hogy rászóltam apára?
Összeségében jó a kapcsolat a szüleim és a barátom között, apa kedveli őt, néha még közös programjaik is vannak, együtt javítanak valamit vagy motoroznak stb. Csak apának van az a gyerekes szokása, hogy a környezetében mindig ugrat/szivat vagy beszól valakinek, de mindezt poénból, nem gúnyolódik.
A barátomnak pedig van egy gyerekkori komplexusa a magassága miatt, az osztálytársai sokat szivátták azért, mert kisebb volt a többieknél. Igazából nem kirívóan alacsony, most felnőttként kb 172 cm, ami szerintem átlagos.
Tudom, hogy unja a liliputi poénokat, és megkértem apát, hogy ne viccelődjön ezzel. Ezután a barátom kiakadt amiért beleszóltam, mert szerinte ezzel apa csak azt fogja gondolni róla, hogy nem képes kiállni magáért.
Öhm, szerintem önmagában nem gond, hogy jelezted apádnak.
A gond azzal van, hogy ezt a pasid megtudta.
Én is le szoktam adni a drótot akár a páromnak, hogy pl milyen témát kerüljön szüleimmel, akár szüleimnek, hogy mi az, amivel ne viccelődjenek párommal kapcsolatban. De fontos az, hogy ez egy háttértudás legyen. Segíti az együttműködést a másik ismerete és tkeintve, hogy mindkét esetben te vagy az, aki a legjobban ismeri a feleket, így jó, ha te csöpögtetsz át tudást a tudatlanabbak fejébe. Deee ez ne ilyen publik tudás legyen.
Lehet, hogy manipulatív, ahogy én tolom, de 12 éve működik:D Szerintem nincs gond a manipulációval, ha jó célt szolgál.
Hehehe, legközelebb ha mentek egy Hupikék Törpikék válogatáslemezzel fogad majd :D
Esetleg utánaszól, hogy hé, a csákányodat itt hagytad!
Anyósom is folyton olyanról pofázik ami nekem érzékeny téma, többször lett neki szólva, de nem érti, nem érdekli. Mindig azt mondja, hogy oké, aztán 5 percig bírja, még le is b.aszott egyszer, hogy mi ebben olyan nagy dolog.
Én örültem, hogy szólt neki a barátom, a tiéd nem értem, mit problémázik ezen.
Így van, apád paraszt. A srác meg nem szólhat neki vissza.
Jól tetted, hogy helyretetted apukát négyszemközt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!