Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rosszúl tettem, hogy rászóltam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszúl tettem, hogy rászóltam apára?

Figyelt kérdés

Összeségében jó a kapcsolat a szüleim és a barátom között, apa kedveli őt, néha még közös programjaik is vannak, együtt javítanak valamit vagy motoroznak stb. Csak apának van az a gyerekes szokása, hogy a környezetében mindig ugrat/szivat vagy beszól valakinek, de mindezt poénból, nem gúnyolódik.

A barátomnak pedig van egy gyerekkori komplexusa a magassága miatt, az osztálytársai sokat szivátták azért, mert kisebb volt a többieknél. Igazából nem kirívóan alacsony, most felnőttként kb 172 cm, ami szerintem átlagos.

Tudom, hogy unja a liliputi poénokat, és megkértem apát, hogy ne viccelődjön ezzel. Ezután a barátom kiakadt amiért beleszóltam, mert szerinte ezzel apa csak azt fogja gondolni róla, hogy nem képes kiállni magáért.

2023. júl. 11. 10:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Frodo megertene ot..
2023. júl. 11. 16:12
 12/20 anonim ***** válasza:
38%

Yes! Justdudethings!

Most kasztráltad a barátodat grat 😀

2023. júl. 11. 16:14
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
Anyukad meg a kicsi photse miatt szivatta?
2023. júl. 11. 16:15
 14/20 anonim ***** válasza:
0%

10.

Igen, mert az alacsonyak majdnem mind kis méregzacsik, akik idegbetegen reagálnak, ha utalsz a magasságukra, ami viccessé teszi a szituációt.

2023. júl. 11. 18:17
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

És ha az alacsony érzékenyen reagál, akkor aputól tök jogos, hogy froclizza? Akkor humoros?

Én alacsony nő vagyok. A fiam és az apja is alacsony.

Nem szokott ezen senki humorizálni.

Te is inkább magadon röhögj szerintem, az de vicces.

2023. júl. 12. 08:07
 16/20 anonim ***** válasza:
23%
Amúgy nem azért, de 172 hol minősül alacsonynak?:D Oké, nem magas, de nem is alacsony egyáltalán.
2023. júl. 12. 08:31
 17/20 anonim ***** válasza:
63%

Az alacsonysággal való alázásnak az a lényege, hogy éreztesd a másikkal, hogy nem eléggé férfi.

De jött a csaja és jól megvédte egy másik férfival szemben.

Ha máskor segíteni akarsz neki akkor tedd diszkréten és tapintatosan.

Pl azt kihangsúlyozva, hogy rosszul esik neked, hogy a te apukád is úgy viselkedik vele, mint azok.

2023. júl. 12. 08:49
 18/20 A kérdező kommentje:
Én örülnék, ha 172 lennék, nem is értem hogy ez miért viccelődés tárgya, teljesen átlagos. Legfeljebb nem tud gereblyével vadlibára vadászni. Naés?
2023. júl. 12. 09:21
 19/20 anonim ***** válasza:
33%

A pasid valóban qrva erősen kisebbségi komplexusos.

Ezt tökéletesen reprezentálja ez a szánalmas hiszti, amit neked levágott, mert segítettél neki valamiben, ami neki kellemetlen (lehetett volna a későbbiekben).

Gondold át, hanyadán álltok. Én is ismerek ilyen pasikát, először ilyen piti dolgokkal kezdte, aztán jött, hogy hát ne vegyen már fel a párja magassarkút (még úgy is alacsonyabb volt nála a barátnőm, de nem annyival), aztán már az is baj volt, ha a csaj szóba hozta valami kapcsán egy magas(abb) kollégáját meg miért néz rá egyáltalán egy magas férfira az utcán, fordítsa el a fejét stb stb. Természetesen szakítás lett a vége, de addigra barátnőmnek már az életkedve elment jóformán.

2023. júl. 12. 09:35
 20/20 anonim ***** válasza:
Érdemes lett volna ezt kiírni kérdésnek mielőtt hülyeséget csinálsz. Jobban bssza a csőrét, hogy te szóltál mint apád aki ugratja. Ez férfi dolog egy nő sose fogja megérteni. Ne is akard inkább kérdezz!
2023. júl. 12. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!