Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszúl tettem, hogy rászóltam apára?
Összeségében jó a kapcsolat a szüleim és a barátom között, apa kedveli őt, néha még közös programjaik is vannak, együtt javítanak valamit vagy motoroznak stb. Csak apának van az a gyerekes szokása, hogy a környezetében mindig ugrat/szivat vagy beszól valakinek, de mindezt poénból, nem gúnyolódik.
A barátomnak pedig van egy gyerekkori komplexusa a magassága miatt, az osztálytársai sokat szivátták azért, mert kisebb volt a többieknél. Igazából nem kirívóan alacsony, most felnőttként kb 172 cm, ami szerintem átlagos.
Tudom, hogy unja a liliputi poénokat, és megkértem apát, hogy ne viccelődjön ezzel. Ezután a barátom kiakadt amiért beleszóltam, mert szerinte ezzel apa csak azt fogja gondolni róla, hogy nem képes kiállni magáért.
Yes! Justdudethings!
Most kasztráltad a barátodat grat 😀
10.
Igen, mert az alacsonyak majdnem mind kis méregzacsik, akik idegbetegen reagálnak, ha utalsz a magasságukra, ami viccessé teszi a szituációt.
És ha az alacsony érzékenyen reagál, akkor aputól tök jogos, hogy froclizza? Akkor humoros?
Én alacsony nő vagyok. A fiam és az apja is alacsony.
Nem szokott ezen senki humorizálni.
Te is inkább magadon röhögj szerintem, az de vicces.
Az alacsonysággal való alázásnak az a lényege, hogy éreztesd a másikkal, hogy nem eléggé férfi.
De jött a csaja és jól megvédte egy másik férfival szemben.
Ha máskor segíteni akarsz neki akkor tedd diszkréten és tapintatosan.
Pl azt kihangsúlyozva, hogy rosszul esik neked, hogy a te apukád is úgy viselkedik vele, mint azok.
A pasid valóban qrva erősen kisebbségi komplexusos.
Ezt tökéletesen reprezentálja ez a szánalmas hiszti, amit neked levágott, mert segítettél neki valamiben, ami neki kellemetlen (lehetett volna a későbbiekben).
Gondold át, hanyadán álltok. Én is ismerek ilyen pasikát, először ilyen piti dolgokkal kezdte, aztán jött, hogy hát ne vegyen már fel a párja magassarkút (még úgy is alacsonyabb volt nála a barátnőm, de nem annyival), aztán már az is baj volt, ha a csaj szóba hozta valami kapcsán egy magas(abb) kollégáját meg miért néz rá egyáltalán egy magas férfira az utcán, fordítsa el a fejét stb stb. Természetesen szakítás lett a vége, de addigra barátnőmnek már az életkedve elment jóformán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!