Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hasonlítja magát az exemhez és miért kérdezősködik róla állandóan?
6 éve külön vagyunk. A jelenlegi párommal 8 éve ismerjük egymást, 4 éve alkotunk egy párt. Mielőtt összejöttük sokat beszélgettünk, barátok voltunk, szó esett egymás exeiről is, mindketten a legutolsó kapcsolatainkról meséltük a legtöbbet.
Mióta együtt vagyunk, soha nem kérdezem az exeiről, ha mégis valmiért szóba jönnek, akkor meghallgatom amit mesél, de nem kérdezősködöm tovább. Ő viszont gyakran kérdez az exemről és bizonyos helyzetekben direkt hasonlítja magát hozzá.
Úgy érzem, hogy jól megvagyunk, látszólag boldog a kapcsolatban és én is jól érzem magam. Ezt az exes, hasonlítós dolgot viszont nem igazán értem. Mi áll a háttérben?
Nem hiszem hogy féltékeny lenne, mivel a kapcsolatunk vége óta nem beszélek az exemmel egy szót sem, sőt még azt sem tudom, mi lehet vele, mégcsak fb-n és instán sem követjük egymást, a mobilszáma sincs meg.
Más nőkkel kapcsolatban nem féltékeny, ezért sem értem a dolgot. Kérdeztem tőle, de semleges választ adott. Azt mondta: "Ja, nem érdekel, csak kérdeztem." De ő, általában nem szokott valamit "csak úgy" kérdezni.
Mi a véleményetek?
Önbizalom hiányos.
Önértékelési zavarban "szenved".
Oké, de hiába, ha nem akar lelkileg rendbe jönni.
Ezért is olyan-amilyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!