Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezek után nem ábrándulnátok ki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek után nem ábrándulnátok ki?

Figyelt kérdés

2 hónapja vagyunk együtt a barátommal és elég jó a kapcsolatunk, csak tegnap nagyon kibrándultam belőle, mikor a melójáról beszélt. A szülei gazdaságában dolgozik, zöldségeket termesztenek meg állatokat tartanak, és azzal járnak piacolni. Ez eddig mind szép és oké, csak arról is mesélt, hogy hogyan verik át a vásárlókat a mérleggel, meg például a rossz/rohadt krumplit a zsák közepébe csomagolják és úgy nem lászik. Meg a pennyiből vesznek egy utánfutó olcsó külfüldi dinnyét, aztán hazai bió néven árulják másfélszeres áron. és Ráadásul mindezt büszkén röhögve mesélte, hogy az ő családja mekkra király azért mert másokat be tudnak csapni.

Nagyon kiakadtam, hogy ez mennyire gerinctelen dolog, ráadásul büszke is rá.

2024. febr. 28. 11:03
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
79%
Ez tényleg nagyon kiábrándító. Mert ez így már nem tisztességes munkával szerzett pénz. Ha arra gondolok, hogy ilyen emberrel legyen közös gyerek, akkor majd a gyereket is a gerinctelenségre, csalásra és hazudozásra fogja nevelni? Nekem ilyen pasi nem kellene.
2024. febr. 28. 13:15
 22/29 anonim ***** válasza:
17%
Na a sok álszent barom, itt egy mindennapi férfi, aki valahogy meg akar élni, az egyből elfogadhatatlan. Jujj tisztességtelen! Bezzeg egy Rogán vagy M. Richárd ugyebár rögtön más lenne. :D
2024. febr. 28. 14:05
 23/29 anonim ***** válasza:
86%

#22 miből gondolod hogy más lenne? Dehogy más. Csak te is olyan vagy gondolom mint a kérdésben szereplő gerinctelen gyökér, és besértődtél :DD

Én mindkét típust ugyanolyan messzire kerülném.

2024. febr. 28. 14:09
 24/29 anonim ***** válasza:
81%

Hehe, 22eske szépen magára ismert :D

Kérdező, egy lepkefing 2 hónapos kapcsolatról van szó, nincs mit mentened. Örülj neki, hogy ilyen gyorsan kiderült, hogy egy szemétládát fogtál ki és lépj tovább minél hamarabb.

2024. febr. 28. 14:13
 25/29 anonim ***** válasza:
54%
#22 vannak még emberek, akik az elveik szerint élnek. Te nem ilyen vagy. Oké. De más még lehet az.
2024. febr. 28. 14:24
 26/29 anonim ***** válasza:
Dehogynem.
2024. febr. 28. 14:32
 27/29 anonim ***** válasza:
58%
Elég kiábrándító.Erről a "megveszem a Pennyben és eladom bioként" csak hallottam eddig,de akkor ezt tényleg csinálják.
2024. febr. 29. 09:42
 28/29 anonim ***** válasza:
0%
Kb mindenki ezt csinálja, mindenhol átvernek titeket. Miért kell itt álszenteskedni?
2024. febr. 29. 09:48
 29/29 anonim ***** válasza:
71%
Ez itt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal
2024. febr. 29. 09:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!