Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi a lakására hív de ezt elutasítja egy nő akkor azt a pasi véglegesnek veszi vagy csak úgy érti h nem egyéjszakás a nő?
Beszélgettünk mondtam h látni szeretném de nem volt jó az időpont azt mondta hozza mehetek borozgatni mondtam h én előtte máshol találkoznék vele, utána még írt aztán semmi.
Most akkor csak arra kellettem vagy azt hitte teljesen elutasítottam?
#8:
🤨 Te tényleg naiv vagy. Randira hív még 6x is, ír kedves, bugyi olvasztó szavakat, érdeklődő és amikor megkap azonnal eltűnik mint a kámfor.
Nagyon oda kell figyelni, hogy pontosan olyanokba ne fuss mint a #10.
Mondjuk aki hagyja magát átvágni az meg is érdemli valahol. 🤔
10-es ez undorító...akkor már jobb az aki házhoz hívja a nőt...egy jó ember soha nem akar senkit becsapni...de ez így becsapás...
Köszike a válaszokat.
Mióta becsapás ha valaki lefexik a másikkal első-harmadik randin? Nem is tudja becsapni. Csak azt adja elő a férfi amire beindul a nő, azt adja amire vágyik. Ez mióta átcseszés? Ha 2 hónap után történik ilyesmi és hazudozik ossze-vissza az már más tészta. DE arról megint nem tehet a férfi, hogy a nő elhiszi a sok kamut!
Egyébként meg ja, a nők is hazudnak, átvágják a férfiakat szemrebbenés nélkül.
Nem csak a férfiakat kéne kiemelni.
Amúgy aki arra se képes, hogy randira vigyen az sokkal nagyobb suttyó mint aki azt adja neked amire pont akkor szükséged van!
A szóban forgó pasika mégcsak arra sem képes, hogy elhajtson téged a fenébe, megmondja neked, hogy nem kér belőled, nem is bőven beszélget veled és te mégis randizni akarsz.
Hányadik randin feküdnél elé, első-tizedik? Azért mert rád "figyel", megadja neked amire vágysz aztán ugyanúgy előbb utóbb kirúgna!
Akkor miről beszélünk? Ugyanúgy az ágyába másznál, mint a #10-es alá befekszenek egy füttyentésre és aztán megmondja, hogy ennyi volt.
Ez mióta az ő, vagy a többi férfi hibája, mármint, hogy a nők vannak olyan buták, hogy elhisznek egy pár hazugságot, elég számukra a jó külső, vagy egy pár kedves szó???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!