Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adott egy 38 éves férfi akinek egy korábbi egyéjszakás kalandból született egy kislánya amiről csak most, 7 évvel később értesült. A gyerek itthon él az anyjával, a férfi Angliában. Ti mit javasolnátok neki?
A fentiek közül egyiket sem javasolnám neki. Azt tesz amit tenni akar szerintem ebbe senkinek bincs bele szólása.
Ha én lennék a jelenlegi párja és megtudnám hogy van egy gyereke valahol akiről nem tudott akkor rendben elfogadom ezt a tényt de én mivel nem akarok gyereket egyáltalán másét sem akarom. Oldja meg úgy ahogy akarja de engem hagyjon ki belőle.
Angliaban nem arulnak ovszert? :)
39F incel
6
7 éves a gyerek. Szó nincs arról, mikor ment ki Angliába a pasi.
Ennyi ésszel :D
Ez elég bonyolult helyzet, soktényezőz. Mit érez a férfi, mit szeretne? És mi van a gyerekkel? Tudja ki az apukája? Nyitott a bármilyen kapcsolatra? Tudott eddig róla, vagy ez neki is új? Hogyan éltek eddig? Volt más akit apunak szólított?
Ez egy nagyon komplikált helyzet, teljesen ismeretlenül nem lehet megmondani mi a helyes. Ezt a szereplőknek kell egymás között lerendezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!