Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet egyéjszakás kalando...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet egyéjszakás kalandokba keveredni turistákkal Budapesten huszonéves csinos nőként?

Figyelt kérdés
2023. szept. 25. 20:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%

Engem utcán vagy szóralozóhelyes szólítottak le nem egyszer. (nem éltem a lehetőséggel)

Kb menj el sétálni csinosan ehy szombat este 😅😂

2023. szept. 25. 20:31
 2/11 anonim ***** válasza:
94%
Tinder, én férfiként csinálom ugyanezt. :)
2023. szept. 25. 20:32
 3/11 anonim ***** válasza:
93%

Első jól mondja, menj el sétálni a turisták által látogatott helyek környékére.

Amúgy nem rossz arra rágörcsölni, hogy CSAK egyéjszakás legyen? Sokkal nagyobb buli úgy nekiindulni, hogy "lesz, ami lesz, egy éjszaka vagy esküvő, jöhet".

2023. szept. 25. 20:53
 4/11 anonim ***** válasza:
16%
Ha csinis huszonéves nő vagy és ez nem megy Pesten, akkor nem biztos hogy rendben van életképességed:)
2023. szept. 25. 21:02
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez azért nem egy megugorhatatlan feladat. :))
2023. szept. 25. 21:39
 6/11 anonim ***** válasza:
6%
Jo kis arab,neger,szir migransok majd betalalnak.. jol elinteznek majd..
2023. szept. 25. 22:18
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Aztán ne csodálkozz, ha válogatott bőr-és nemibetegségeket szedsz össze, és/vagy eltűnik a táskádból egy s más.
2023. szept. 25. 23:48
 8/11 anonim ***** válasza:
16%

Jobban örültem volna ha azt kérdezed hogyan lehetsz jó feleség, jó anyuka, és hol találhatsz rendes férjet.

Élvezkedés, f*szkörhintázás az megy... persze csak turistákkal, hogy garantáltan 'nyoma se maradjon'.

Remélem minden jövendőbeli potenciális partnered azonnal levágja majd hogy egy értéktelen r*banc vagy.

2023. szept. 26. 00:09
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Leírom lépésről lépésre:

1. Menj be a városba!

2023. szept. 26. 06:54
 10/11 anonim ***** válasza:
Hát hozzám Pesten (itt lakom) csak arabok meg törökök jöttek :D Siófokon kifogtam pár hollandot meg egyszer egy svájcit is :D
2023. szept. 26. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!