Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak milyen nőket akarnak csak egy éjszakára?
Van több olyan nő ismerősöm akikről úgy vélekednek a férfiak hogy "jó fej el lehet vele lenni, de barátnőnek nem kéne,,.
Pedig nagyon szépek de valamiért mégis így vélekednek róluk.
Miért, mit akar egy pasi?
Többük akarnak homoerotikus kalandot, mint hinnénk.
Szerintem inkább függ a pasitól ez, mint a nőtől.
Mármint a pasi aktuális lelkiállapota, hozzáállása, értékrendje dönti el. Tőlem is volt olyan, aki csak szexet akart, de sose gondolnám, hogy azért, mert a szépségem lenne az egyetlen erényem vagy alkalmatlan lennék komolyra. Sokkal inkább azt gondolnám, hogy a pasi előítéletes volt felém valamilyen belőle fakadó ok miatt, vagy esetleg nem akar éppen kapcsolatot, mert nem akar elköteleződni, vagy nemrég szakított, stb.
Abban nem hiszek, hogy normális pasi szexelne olyannal, akit amúgy lenéz valami ostoba ribizlinek. Ha ilyen van, akkor a pasi maga az ostoba ribizli az én szememben, mert nekem sehogy sem fér bele, hogy a világ legintimebb emberi érintkezését valaki olyannal folytassa le, akit konkrétan megvet emberileg.
Szerintem olyan nőket akik felületesen érdeklődnek a férfi felől. Általános dolgokat kérdeznek, ha egyáltalán akarnak bármit is kérdezni.
Nemigen akarnak mélyebb dolgokról beszélgetni, ha mégis inkább nyafizásnak fogják fel a másik múltját. Gyakran flörtöl, vágyik a flörtre és viszonozza, főleg ha szexuális töltetű.
Ezen kívül ők a "másban a szálkát" - típusok.
Csak dugni jó velük, kapcsolatra alkalmatlanok.
Magyarul jól néznek ki vagy ribik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!