Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi miért nem érti hogy igenis el kellett volna mondania hogy csak egy gyakornok?
Gyakornok egy multinál de ezt nem mondta el. Csak azt mondta hogy ő ott dolgozik abban a pozícióban. Mástól kellett megtudnom, hogy hazudott.
Erre a pasi eljátsza hogy ő nem érti ez miért olyan fontos részlet.
# 2
azért az nem mindegy hogy azt mondta hogy vállalati kommunikációval foglalkozik, erre kiderül hogy csak egy gyakornok, magyarul gondolom kifutófiú meg a kávét főzi, egy kis senki csicska diák.
#3: Aham. Szóval így... Hát, akkor közöld már szegénnyel, hogy fogalmad sincs, hogy mit jelent az a szó, hogy gyakornok. Én pl. gépészmérnök gyakornokként tervrajzokat csináltam és ellenőriztem. Kávét valahogy soha, senkinek sem vittem se szakmai, se egyetemi gyakornokként.
Tényleg engedd el a srácot, valószínűleg nálad értelmesebb csajt is talál.
Ndm mindegy mit mondanak?
Vagx tetszik a csávo vagy nem.
Ezt nem kell bonyolitani se szavakkal igyis körvonalaozdik mindenki
azért az nem mindegy hogy azt mondta "hogy vállalati kommunikációval foglalkozik, erre kiderül hogy csak egy gyakornok, magyarul gondolom kifutófiú meg a kávét főzi, egy kis senki csicska diák."
Újabb provokációs kérdés egy nőnek koadó magát férfitól, utalva az anyagiakra hogy az mennyire fontos. Hamar le buktattad magad te torpe rossz kepu .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!