Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha eddig csak egy "dagadt" csaj voltam neki aki az életben nem kéne most minek próbálkozik mégis?
Arról van szó, hogy ezzel a sráccal jópár évvel ezelőtt egy középiskolába jártam, én "elsős" voltam ő meg végzős.
Minden ok nélkül ő és a barátai beszólogattak az én baráti társaságomnak. Sokszor tett megjegyzést a súlyomra és, hogy fújj neki az életben nem kellenék stb...
Sosem hagytam magam de nem is nagyon hatottak meg a szavai.
Elballagtak nem is érdekeltek.
Most pár hete viszont rám van szállva, rámírogatott nem válaszoltam megtalált társkeresőn ott is próbálkozik, igazából mindenhol. Fogytam igaz és más az öltözködésem is de még mindig egy husi nő vagyok nem egy topmodell.
Most akkor mégis minek próbálkozik?
Eltelt pár év igaz de nem hiszem ezalatt elfelejtette azokat amiket mondott...
Szerintem offold.
Én is husisabb voltam régebb és elutasítások és kritikák szárazi értek. Lefogyás után sok férfi bepróbálkozott, olyan is aki anno elutasított. Én ezeknek esélyt se adtam. Szerintem legyen annyi méltóság bennünk, hogy az ilyeneknek nem adunk esélyt.
1
Nem szeretnék tőle semmit a múlt miatt meg amúgysem.
Őszintén inkább letíltom de eléggé próbálkozik.
Nekem viszont nem volt soha szimpatikus.
2-es: örülök, hogy így gondolkodsz és nem kell győzködni.
Egyébként az is lehet, hogy régebb is bejöttél neki, csak 1. osztálytársai cikiztek téged és ő sem mert másképp tenni, 2. így akarta felhívni a figyelmed.
Bármelyik is, gyerekes. És nem, ezeket a sértéseket nem lehet elfelejteni.
3
Legszívesebben kiosztanám de nem ér annyit.
Annyira nagy volt a szája, hogy nem kellenék neki most meg mindenhogy próbálkozik.
Nem is értem szerintem tudja ez esélytelen.
És bár rég volt igaz sosem felejtem el azokat a szavakat.
4-es:
Szerintem nyugodtan oszd ki és utána tiltsd. Vagy várd meg még a bocsánatkérést és utána.
Tudom, hogy nem ér annyit, hogy időt szánj a kritikára, de lehet jobban esne neked. Úgyhogy szerintem megérheti és akár tanulhat is belőle - ha nem is saját maga, a leendő gyerekének legalább lesz egy jó tanácsa.
Az ilyet az sérti a legjobban, ha levegőnek nézed.
Ne tiltsd, ne írj neki, csak hagyd főni.
Nem reagálok neki semmire mert tényleg azt gondolom nincs is miről beszélnünk.
Egyszerűen csak fura lett, hogy így a semmiből előjött most.
9
Így gondolom én is.
De hát én csak egy "dagadék" voltam neki mindig, álljon másra neki akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!