Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha eddig csak egy "dagadt"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha eddig csak egy "dagadt" csaj voltam neki aki az életben nem kéne most minek próbálkozik mégis?

Figyelt kérdés

Arról van szó, hogy ezzel a sráccal jópár évvel ezelőtt egy középiskolába jártam, én "elsős" voltam ő meg végzős.

Minden ok nélkül ő és a barátai beszólogattak az én baráti társaságomnak. Sokszor tett megjegyzést a súlyomra és, hogy fújj neki az életben nem kellenék stb...

Sosem hagytam magam de nem is nagyon hatottak meg a szavai.

Elballagtak nem is érdekeltek.

Most pár hete viszont rám van szállva, rámírogatott nem válaszoltam megtalált társkeresőn ott is próbálkozik, igazából mindenhol. Fogytam igaz és más az öltözködésem is de még mindig egy husi nő vagyok nem egy topmodell.

Most akkor mégis minek próbálkozik?

Eltelt pár év igaz de nem hiszem ezalatt elfelejtette azokat amiket mondott...

2023. ápr. 29. 20:57
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora gáz az ilyen, ennyire nincs önkritikája?
2023. ápr. 29. 22:35
 12/22 anonim ***** válasza:
89%

Engem is kispèciztek általánosban is, meg szakközèpben is. Fuu mennyi beszólogatást , megalázást kaptam. Majd felnőttünk, èn fogytam is sokat, helyre tettem magamba mindent, ès kivirágoztam. Egy èlettel teli nő lettem.

Engem is megtaláltak az akkori jóakaróim😅 de csinos lettèl, nincs e kedved inni valamit, stb..

Jót nevetek a mai napig rajtuk.

Ők összezuhanva èlnek, elhíztak, nem sokra vittèk az èletben.

Mivel sokuknak a közelèben lakom, így van akivel napi szintű a találkozás. Se barátnő, se család. Hát ilyenkor szoktam mondani hogy a karma dolgozik.

2023. ápr. 30. 09:09
 13/22 anonim ***** válasza:
42%

Ne gondold, hogy koherensek az emberek.

Ez több éve volt, meg egy társaság miatt volt még nyomibb, nem a saját gondolatait mondta, csak menő volt szerinte, hogy alázott téged.

Meg felszínes, a tested kell neki, nem te.

2023. ápr. 30. 16:05
 14/22 anonim ***** válasza:
37%
12. Nincs karma.
2023. máj. 3. 12:01
 15/22 anonim ***** válasza:
0%
Most is az a megkeseredet kover vagy belulrol... a valtozast belulrol is vegig kelk vinni , de te tele vagy dühvel és haraggal.
2023. máj. 3. 12:04
 16/22 A kérdező kommentje:

15

Biztos úgy van ahogy mondod hisz ismersz nem? 🤣

Megbocsáthatsz egy embernek de nem felejted el akkor sem azokat amiket mondott sőt nem is kell. Nekem nagyon jó volt eddig nélküle és ezután sem kell ilyen ember az életembe!

Furcsa, hogy most máshogy vélekekedik valószínű mert nem őszinte...

2023. máj. 3. 13:51
 17/22 Appassionato2022 ***** válasza:
100%
#15: Miért találod 'megkeseredettnek' a kérdezőt? Szerintem tök reális, normális, nem akar bosszút állni, csak letojja a próbálkozót és érteni szeretné. Ebben szerinted mi a nem 'helyes'?
2023. máj. 3. 18:22
 18/22 NTBS ***** válasza:
Azért, mert most már jó nő vagy!
2023. máj. 4. 07:16
 19/22 anonim ***** válasza:
Érdekes jelenség, én sem értem mit képzelnek. És én még kövérebb vagyok mint akkor mikor csúfoltak. Úgy gondolom azóta változott a "divat" mert sajnos a női test minden korban trendkérdés :(((. Akkori seggem amire beszóltak fele akkora volt mint amit most Kardashianék fújtatnak maguknak most meg divatos lett ez a testalkat és ezek a barmok is "haladnak a korral" úgymond. Hát tőlem megrohadnak egyedül ha soha nem lesz senkim akkor is.
2023. máj. 4. 07:17
 20/22 anonim ***** válasza:
19. Nem lett trendy a kover.. a social media becsap teged!
2023. máj. 4. 07:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!