Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki, hogy tapasztalatlan vagyok?
Figyelt kérdés
Friss kapcsolatban vagyok egy pasival, aki azt hiszi, hogy nagyon jó vagyok az ágyban, mert szenvedélyes vagyok. Viszont ez nem teljesen igaz. Eddig egy pasival voltam, és vele is csak négy alkalommal majd egy éve. Nagyon szűk vagyok, nem vagyok tapasztalt, és félek, hogy zavarni fogja.
Én 22 éves vagyok, a srác meg 28.
2024. febr. 26. 20:51
1/12 anonim válasza:
Nem kell előre mondani semmit. Majd ha eljön az ideje, megismeri ezt az oldalad is.
2/12 anonim válasza:
Felesleges.
Mellesleg ez pont hogy pozitív. Pont az lenne nagy turn off a legtöbb férfi számára, ha hű de tapasztalt lennél és már a fél város átment volna rajtad.
3/12 anonim válasza:
#2 Egyetértek, nekem pozitívan csapódna le, ha lenne egy kis bénázás. Egyreszt aranyos, másrészt tudnám hogy sikerült egy olyan lányt találnom aki nem fekszik össze akárkivel.
4/12 anonim válasza:
Mond el neki, hogy finoman bánjon veled. 31/F
5/12 anonim válasza:
Érdekes, amikor rólam tudta meg egy férfi kiakadt. Bár lehet inkább az volt a baja, hogy nem feküdtem le vele a harmadik randin.
6/12 anonim válasza:
Szerintem igen érdemes őszintén beszélni mindenről hisz úgy lesz igazán bizalmas egy kapcsolat.
7/12 anonim válasza:
#5 Az megint más téma 😅 Meg ugye nem vagyunk egyformák. Van akinek ez hátrány, mert nem akar egy tapasztaltatlan lányt irányítgatni, vagy nem is tud.
8/12 anonim válasza:
Én örülnék, ha elmondanád. 31/F
9/12 anonim válasza:
Lol, az, hogy tapasztalatlan vagy egyáltalán nem hátrány ha ő olyan típus, aki szeret téged tanítani, vagy már oda van érted. Izgató lehet számára. Ha szerinte most szenvedélyes vagy, tetszik neki, felizgul rád akkor nem fogja még egy kicsit se zavarni. :)
10/12 anonim válasza:
A feleségem senkivel nem volt előttem, de hihetetlen odaadó és szenvedélyes volt, és azóta is az.
Ami azt illeti, elég sok lánynak voltam első vagy második, és pont ettől volt izgi és igazi az egész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!