Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondjam a srácnak, hogy még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam a srácnak, hogy még elég tapasztalatlan vagyok? Vagyis nem is az, hanem régen volt minden.

Figyelt kérdés
Sziasztok! Kb 2 éve volt egy tök jó kapcsolatom, nagyon szerettem sokat smároltunk meg minden. :) De azóta nagyon semmi... És találkoztam ezzel a sráccal, és nagyon-nagyon tetszik, de ő idősebb is nálam és hát tapasztaltabb. Magában ez nem is lenne baj, csak... Én már 2 éve nem csókolóztam és attól félek, hogyha leakar kapni akkor elrontom, vagy én nem tudom... Van egy barátom aki felajánlotta, hogy segít, mindenre megtanít. De egyszerűen nem élveztem, és szerintem nem az én hibám volt.. A szememet nem bírtam lecsukni, egyszerűen nem ment. Na, és hát ez a félelmem.. Szerintetek elmondjam a srácnak, hogy mi van? Mert akkor szerintem legalább ha elrontom nem éri nagy meglepetés, vagy én nem tudom.. Viszont az is lehet, hogy akkor azt mondja, hogy akkor inkább hagyjuk.. Ajj nem tudom mit csináljak, kérlek segítsetek! Szerintetek??
2009. szept. 5. 10:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne mond el neki.
2009. szept. 5. 10:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Hogy lehet elfelejteni smárolni?? :D Azt nem lehet megtanulni, jön magától....! Lehet hogy az első csókoknál még nem lesz igazi, de ha "egymásra éreztek" nem lesz semmi gáz! Ezt most jól értelmezem? Te az egyik "barátoddal" tanulsz smárolni? o_O
2009. szept. 5. 10:39
 3/4 anonim válasza:

Mond el nyugodtan neki, nem fogja mondni h haggyjuk, vagy, ha igen, akk te felejtsd el őt. Ha nekem ezt mondaná a friss barátnőm, nem h el küldeném, hanem segítenék neki. Az a barátsegítség elég hülyeség volt. ;D

Mond el neki, ha rendes, akkor biztosan nem lesz gond, amúgy meg rögtön bele jössz, nem kell félni, h el rontod, vagy csak csináld amit őt. =)Sok sikert.

2009. szept. 5. 10:42
 4/4 A kérdező kommentje:
Jajj köszönöm szépen mindenkinek! :) Igen... Tudom, hogy ez a barátos nagy hülyeség volt, de hát nagyon féltem.. De már én is látom, hogy hülye voltam...:D
2009. szept. 6. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!