Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy ferfi, aztan lattam badoon de eltunt a profilja. Kene valamit csinalnom vagy bizzam a sorsra?
Figyelt kérdés
Megtetszett nekem facen, de nem ismerem meg nem is vagyunk ismerorok csak valami miatt ra mentem a profiljara es valami miatt nagyon vonzott.
Unalombol mindig regisztralok badoora, hatha lehet valakivel beszelgetni de aztan le is torlom magam, sosem lattam ot ott.
Erre most regisztraltam par napja es ki jott a profilja de nem mentem ra es nem is huztam jobbra, aztan toroltem is magam.
Elgondolkoztam miert nem neztem meg legalabb a profiljat es ujra felmentem badoora de akkor mar sehol nem talaltam
Kene valamit csinalnom? Nagyon nyugtalanit ez a dolog, de facen nem fogok neki irni, mast meg nem tudok tenni.
2024. febr. 20. 23:27
1/5 A kérdező kommentje:
Zavaro mert altalaban sosem tetszik senki o meg egybol megtetszett.
2024. febr. 20. 23:28
2/5 anonim válasza:
2# na lepontozóktól kérdezem, akkor mire van társkereső? :)
vagy ti itt ismerkedteK?
3/5 anonim válasza:
Értem, szóval van egy opciód, amit kizársz, nehogymár te kezdményezz, de azért meg hát na. Érthető teljesen.. kiégek rajtad.
4/5 anonim válasza:
Vagy kezdeményezés, vagy hagyjad.
5/5 anonim válasza:
Lehet pont én voltam az😬😉 Időnként felnézek badoora aztán törlöm is mert akkora xar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!