Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jogos ugyet csinalnom abbol ha a baratom mas lanyok instagram kepeit lajkolgatja?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Kontextus: masfel eve vagyunk egyutt a baratommal, fel eve egyutt elunk. Tegnap feldobott az instagram az ajanlasaimban egy autos influencer lanyt es ramentem a profiljara, ekkor lattam h a baratom evek ota kedveli a kepeit, nem mindet de azert eleget ahhoz hogy rosszul erintsen a dolog. Nagyon gazul erzem magam hogy beliplutam ezen, es ekkor ramentem h kiket kovet es talaltam nehany lanyt akiknek kedvelgette a kepeit. Nem tudom mennyire erdemes ezt felhozni es megprobalni beszelni rola? Nagyon kinosnak erzem az egeszet meg nem is tudom miert elem meg ennyire rosszul 😔 nem erzem tul jol magamat az utobbi jdoben a boromben es nem erzem azt hogy megkapnak a reszerol a validaciot amire szuksegem lenne szoval emiatt lehet hogy annyire szivemre vettem a dolgot2023. márc. 18. 01:04
2/13 anonim válasza:
Önbizalmhiány.
Semmi rossz nincs pár lajkba...
N 31
4/13 anonim válasza:
Ha nem lajkolta volna oker, akkor is nezegetne, es szoktak masok is. Ha oedig nem, akkor gondolatban, alomban. A lajkban m9ndjuk zavarna, hogy az jelzes is.
Megsem mondanam el, hogy vegigbongeszrem egyenkent a kepeket, profilokat.
Azt neznem, hogy viselkedik velem szemben, hogy erzem magam vele.
5/13 anonim válasza:
Még jó hogy facebookrol is kivették azt hogy a profil kiirja hogy mit lájkoltál meg kivel lettél ismerős. Pont az ilyen idióta nők miatt szüntették meg mert csak ezeket bujták
6/13 anonim válasza:
Nem kene egyaltalan beldneznetek egxmas trlojaba.
7/13 anonim válasza:
Ma volt egy fajtársad kérdése. Mennyire nézhet, szólhat béke egy férfi a közösségi oldalatok dolgaiba . Válasz a nőktől: semennyire. Nos ez fordítva is igaz.
8/13 anonim válasza:
A kérdés: a nők miért raknak fel olyan képeket magukról, amin mindenük kint van ?
9/13 anonim válasza:
Teljesen jogos szerintem. Sok olyan nő van persze, aki ezt a szintű tiszteletlenséget még eltűri, de csak azért, mert kétségbe vannak esve, hogy nem jut nekik ennél normálisabb csávó, mert el van hitetve a nőkkel, hogy "a férfiak ilyenek". Meg ha nőként nem hisztizel az ilyeneken, akkor sokkal kedveltebb leszel a férfiak körében, aztán mindenki eldöntheti, hogy megéri-e ez neki. Ha így állsz hozzá, biztos lesz csávód, viszont ha ki mered mondani, hogy tiszteletlenségnek érzed, akkor meg a férfiak meg az ilyen pick me nők szerint is egy hisztis pics@ leszel meg fapin@, aki mindent túlreagál, problémát csinál oda, ahol nincs stb. De szerintem ne ez döntsön. Ha te úgy érzed, hogy túlmegy ez a viselkedés a határaidon, akkor jogosan érzed problémának, kész.
10/13 anonim válasza:
#9 még szerencse hogy nem olyan sok papucs férfi van aki leáll az ilyenekkel mint te
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!