Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jogos ugyet csinalnom abbol ha a baratom mas lanyok instagram kepeit lajkolgatja?
#10 Még szerencse, hogy én pont megtaláltam azt az egyet a környezetemben, aki tényleg teljes mértékben tisztel. Előtte én is elhittem, hogy ilyen férfi nem létezik, mert hát biológiai ösztön, hogy megdugnál mkndenkit ugye, noncs mit tennk, aztán jött egy férfi, akinek alapból nics igénye az ilyenekre kapcsolatban, mert felfogja, hogy sem őt se ma kapcsolatot nem építi, sőt rombolhatja is, mert rohadtul tiszteletlen viselkedés.
De igazából mindegy is, én nem abban mérem az értékemet, bogy hány férfi állna le velem, az az egy leállt velem, és ki is tart mellettem 8 éve.
Koszonom a valaszokat, sejtettem hogy megkapom hogy feltekeny hiszterika vagyok az emberek tobbsegetol 😄 nem tudom, en teljesen egyetertek a nem vaksagot, hanem huseget fogadunk elvvel, nyilvan en is szoktam konstatalni ha egy ferfi jol nez ki, de nem erzem szukseget hogy kedvelgessem a kepeit mert szerintem tok rosszul esne a baratomnak es tiszteletlensegnek erzem.
9. Valaszolo koszonom hogy megertesz, orulok hogy talaltal egy olyan ferfit aki tisztel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!