Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire jogos ugyet csinalnom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jogos ugyet csinalnom abbol ha a baratom mas lanyok instagram kepeit lajkolgatja?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Kontextus: masfel eve vagyunk egyutt a baratommal, fel eve egyutt elunk. Tegnap feldobott az instagram az ajanlasaimban egy autos influencer lanyt es ramentem a profiljara, ekkor lattam h a baratom evek ota kedveli a kepeit, nem mindet de azert eleget ahhoz hogy rosszul erintsen a dolog. Nagyon gazul erzem magam hogy beliplutam ezen, es ekkor ramentem h kiket kovet es talaltam nehany lanyt akiknek kedvelgette a kepeit. Nem tudom mennyire erdemes ezt felhozni es megprobalni beszelni rola? Nagyon kinosnak erzem az egeszet meg nem is tudom miert elem meg ennyire rosszul 😔 nem erzem tul jol magamat az utobbi jdoben a boromben es nem erzem azt hogy megkapnak a reszerol a validaciot amire szuksegem lenne szoval emiatt lehet hogy annyire szivemre vettem a dolgot

2023. márc. 18. 01:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

#10 Még szerencse, hogy én pont megtaláltam azt az egyet a környezetemben, aki tényleg teljes mértékben tisztel. Előtte én is elhittem, hogy ilyen férfi nem létezik, mert hát biológiai ösztön, hogy megdugnál mkndenkit ugye, noncs mit tennk, aztán jött egy férfi, akinek alapból nics igénye az ilyenekre kapcsolatban, mert felfogja, hogy sem őt se ma kapcsolatot nem építi, sőt rombolhatja is, mert rohadtul tiszteletlen viselkedés.

De igazából mindegy is, én nem abban mérem az értékemet, bogy hány férfi állna le velem, az az egy leállt velem, és ki is tart mellettem 8 éve.

2023. márc. 18. 11:48
 12/13 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat, sejtettem hogy megkapom hogy feltekeny hiszterika vagyok az emberek tobbsegetol 😄 nem tudom, en teljesen egyetertek a nem vaksagot, hanem huseget fogadunk elvvel, nyilvan en is szoktam konstatalni ha egy ferfi jol nez ki, de nem erzem szukseget hogy kedvelgessem a kepeit mert szerintem tok rosszul esne a baratomnak es tiszteletlensegnek erzem.

9. Valaszolo koszonom hogy megertesz, orulok hogy talaltal egy olyan ferfit aki tisztel :)

2023. márc. 18. 12:15
 13/13 anonim ***** válasza:
Fuh okádnom kell toletek. Nektek pont egy incel való. Normálisaknak keg egy dugásra jók vagytok
2023. márc. 18. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!