Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kellene csinálnom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene csinálnom?

Figyelt kérdés
sziasztok.Körülbelül 2 hónapja meg ismerkedtem egy férfival akivel eleinte csak barátok voltunk. Tudtam hogy van családja és soha nem képzeltem bele többet a dologba. Azonban pár hete furcsán kezdett viselkedni velem. Volt olyan hogy simogatta a kezemet vagy a fenekemet nézegette. Sokszor észre vettem azt is hogy engem néz és nagyon sokszor kacsintott is nekem. El kezdett olyanokat mondani nekem hogy ha esetleg lenne köztünk valami akkor életem legjobb élményében lenne részem. Persze én közöltem vele hogy családos ember nem érdekel. Ő azt mondta rá hogy mondani mindent lehet és látja rajtam hogy tetszik nekem. Nagyon jóban voltunk nem szeretném a barátságát elvesziteni de fogalmam sincs hogy mit kellene tennem.

2023. febr. 15. 23:02
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy, mit mondunk, néhány nap, legkésőbb néhány hét múlva alatta leszel.
2023. febr. 15. 23:04
 2/25 A kérdező kommentje:
Nem vagyok olyan nő
2023. febr. 15. 23:05
 3/25 anonim ***** válasza:
2023. febr. 15. 23:09
 4/25 anonim ***** válasza:
100%

"Nagyon jóban voltunk nem szeretném a barátságát elvesziteni de fogalmam sincs hogy mit kellene tennem."

Barátság? Te miről beszélsz?? Potenciális k#rópajtinak nézett.

Ha jót akarsz magadnak, akkor nem keresed a társaságát.

2023. febr. 15. 23:11
 5/25 A kérdező kommentje:
Azért mert barátok vagyunk az nem azt jelenti hogy hagyni fogom hogy ágyba vigyen! Voltam már megcsalva pontosan tudom hogy milyen érzés. Nem szeretnék én ilyen érzést okozni másnak
2023. febr. 15. 23:13
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

Jellemtelen. Neked ez a viselkedés nem szégyen??

Gondolatba már megb***tt ki tudja hányszor és még nem is titkolja. Jó barátkozást!

2023. febr. 15. 23:16
 7/25 A kérdező kommentje:
Én azt hittem hogy ő egy normális férfi fogalmam sem volt róla hogy ilyen lesz
2023. febr. 15. 23:27
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, én azokról a barátaimról, akikről megtudom, hogy egy kretén, megszabadulok, nem azon rinyálok, hogy el ne veszítsem. 2 hónapos baráti kapcsolataim meg eleve nincsenek, mert az nem barát, hanem egy félidegen.
2023. febr. 16. 00:39
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
#5 szakítsd meg vele a "barátságot". Ennyi.
2023. febr. 16. 08:18
 10/25 anonim ***** válasza:
100%

Te hiába akarod megtartani a "barátságot" a férfi nem barátság miatt ismerkedett veled össze.

Sőt lejött neki, hogy tetszik neked és ha nem vetsz végett a "barátságnak" a szeretője leszel.

Ha kiderül lehet cirkusznak nézel elébe, meghajal a feleség(emiatt kirúgnak ha együtt dolgoztok), egyszer vagy többször szexelsz vele, lehet belészeretsz és szenvedni fogsz, mert nem tuti, hogy otthagyja a másik nőt.

Megéri? Úgy gondolom még egy kicsit sem.

2023. febr. 16. 08:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!