Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kellene csinálnom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene csinálnom?

Figyelt kérdés
sziasztok.Körülbelül 2 hónapja meg ismerkedtem egy férfival akivel eleinte csak barátok voltunk. Tudtam hogy van családja és soha nem képzeltem bele többet a dologba. Azonban pár hete furcsán kezdett viselkedni velem. Volt olyan hogy simogatta a kezemet vagy a fenekemet nézegette. Sokszor észre vettem azt is hogy engem néz és nagyon sokszor kacsintott is nekem. El kezdett olyanokat mondani nekem hogy ha esetleg lenne köztünk valami akkor életem legjobb élményében lenne részem. Persze én közöltem vele hogy családos ember nem érdekel. Ő azt mondta rá hogy mondani mindent lehet és látja rajtam hogy tetszik nekem. Nagyon jóban voltunk nem szeretném a barátságát elvesziteni de fogalmam sincs hogy mit kellene tennem.

2023. febr. 15. 23:02
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
#11 bocs, de egyszerűen hülye vagy. Szerinted mindenki olyan ösztönylény, mint te? Kb. egy állat, egy kutya szintjén gondolkodsz
2023. febr. 16. 10:37
 22/25 anonim ***** válasza:
köszönöm 21-es a dicséreted, de szerintem ne nyilatkoz olyamiről, amit nem tapasztaltál meg a saját bőrődön....az hogy hallottad másoktól meg látad nem tapasztalás!
2023. febr. 16. 10:40
 23/25 anonim ***** válasza:

#22 mit, hogy félrebaszik, félre akar baszni valakivel, mert megunta a régi használtat?K.rvanagy tapasztalat kell ám ehhez!:)

A kérdezőnél megszólalt a riasztó, empátia, lelkiismeret, amiről neked fogalmad sincs hogy mi lehet. Ha belefér tükörbe tudsz nézni ezután is, akkor csináld nyugodtan.

2023. febr. 16. 11:24
 24/25 anonim ***** válasza:

"Kifejezte hogy szexuálisan vonzódik hozzád - és te is hozzá - szóval mehet a dolog"

"Érzelem nélkül persze hajtsa el a búsba és mekkora szemét a pasi, de amenyiben emberünket megöli a vágyakozás a kérdező után és esetleg a kérdező is elfantáziált már róla akkor kár kínlódni mindkettöjüknek.."

Tehát ez szerinted így működik? A saját házasságodban is alkalmazod ezt a szabályt, mivel azt írod

"15-ös sehogy nem esne mert a feleségem majd eldöntené mit tesz vagy nem tesz!"

Meg gondolom te is eszerint működsz. Gondolom csak hírből ismered a hűség szót.

Jóban-rosszban

egészségben-betegségben helyett, addig míg nem jön egy k_félni való kolleganőcske. Mert ha a f_sz feláll az ész megáll. Egyeseknél így működik. Hát mit fűzzek még hozzá? Sok boldogságot nektek!

2023. febr. 16. 12:47
 25/25 A kérdező kommentje:
Átkértem magam egy másik területre köszönöm a tanácsokat
2023. febr. 19. 19:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!