Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene csinálnom?
ezek az álszent dumák, látszik senkinek nem volt még tapasztalata ilyen téren :-) Néhány film megnézése nem élettapasztalat!
Kérdező te pontosan tudtad, hogy a házas férfi nőként tekint rád, mert ez egyértelmü kezdetektől fogva, szóval nem értem miért lepödtél meg?
Eleve az akit vonzónak találunk és nagyon szimpatikusnak azzal beszélgetünk, kedveskedünk és keresük a társaságát nem pedig a sparos pénztáros Gizikének aki jövöre tölti a 70-et.
Kifejezte hogy szexuálisan vonzódik hozzád - és te is hozzá - szóval mehet a dolog, ha pedig annyira tabu lenne hogy házas, eleve nem álltál volna szóba vele! Akitől nem akarok semmit azzal nem töltök sok időt csak a szokásos udvariassági formák.
látja rajtam hogy tetszik nekem vs soha nem képzeltem bele többet a dologba
érdekes!
Jó nincs akkor probléma, mert nyilván nem vonzó férfi és neked nem tetszik igy szüntess meg vele minden kapcsolatot tilsd töröld és ne állj vele szóba többet ha mégis kell szigorúan munkaügyben és egy-két szavas válaszokkal.
"Kifejezte hogy szexuálisan vonzódik hozzád - és te is hozzá - szóval mehet a dolog"
Te tudod egyáltalán, hogy mit írsz?
Ha a te párodnak tanácsolnák ezt, neked hogy esne?
Családos ember, szexuálisan vonzódik hozzád, ha te is hozzá, akkor b@szasd meg magad vele. Konkrétan ezt írtad, csak virágnyelven. Ilyet normális értékrenddel rendelkező ember nem ír.
15-ös sehogy nem esne mert a feleségem majd eldöntené mit tesz vagy nem tesz! Igen szép dolog a moralizálás hogy házas ember meg értékrend amig nem azon kapja magát az ember hogy 0-24 ó jár a fejében, vele akar lenni, minden éjjel vele álmodik, a személy határozza meg a napját ha látja örül ha nem látja letört, vágyakozik utána és hónapok telnek el így minden nap!
Érzelem nélkül persze hajtsa el a búsba és mekkora szemét a pasi, de amenyiben emberünket megöli a vágyakozás a kérdező után és esetleg a kérdező is elfantáziált már róla akkor kár kínlódni mindkettöjüknek...vagy egyiköjük mondjon fel, mert hosszútávon nem fog menni ez a szenvedés...vagy szex egymásnak esés vagy totál szar légkör...totál szar lelki állapot és látszat boldogséág mutatása de belül pokol....döntsék el ők.
"Érzelem nélkül persze hajtsa el a búsba és mekkora szemét a pasi, de amenyiben emberünket megöli a vágyakozás a kérdező után és esetleg a kérdező is elfantáziált már róla akkor kár kínlódni mindkettöjüknek..."
Persze, az ösztönlények így gondolkodnak...
Az ember attól ember, hogy tud uralkodni az ösztönein. Nem állati kutyab_szó vagy nyúlb_szó szintre süllyed és szét b@sz egy komplett családot, mert fontosabb volt a nemiszerve. Ha valakinek nem kielégítő a házassága, akkor váljon el, ne kúr*ljon félre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!