Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tudok tenni,ezzel a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudok tenni,ezzel a faramuci helyzettel? Ő azt mondja,hogy van amikor délután 2-3 óra felé,már hulla fáradt..de nekem az egész napi talpalás után még ugyan úgy csinálnom kell a dolgom,mert semmibe sem segít.Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az a fő probléma,hogy a jelenlegi barátom mártírnak akarja beállítani magát,azért mert reggel 9-től a billentyűt nyomkodja..és van hogy, sőt mondhatni minden áldott nap, délután 2-3 óra fele már hasznavehetetlen annyira fáradt.Ebből kifolyólag semmit sem segít, ha csinál is valamit,akkor maximum 10-15 perc munka, így minden rám marad.Én fizikai munkás vagyok, rohangálnom kell egész nap,míg ő otthon ül a saját szobájában a számítógépe előtt és csinálja a dolgát. Közben zenét hallgat,ha megunja felkel és azt csinál amit akar. Nem azon van a hangsúly,hogy ő miért azt csinálja, én meg mást,hanem az,hogy megerőltető fizikai munkát nem végez,és mégsem csinál semmit, sőt folyton fáradt. Mire hazamegyek,el nem mosogatna, vagy ha fel is söpör, akkor is van utána egy csomó kosz,amit nap közben leejteget, leeszik az asztal alá,stb..Kezd elegem lenni,hogy megjátssza a mártírt,hogy ő mennyit dolgozik...Mit kezdjek vele? Lehet valahogyan formálni rajta? Vagy van valami egészségügyi gondja, ami miatt mindig ilyen fáradt? Esetleg ennyire lusta?
2023. szept. 22. 23:17
1 2
 1/14 MolotovPunk ***** válasza:
100%

Mit kellene tenned? Mondjuk ki kellene lépni egy ilyen f o s kapcsolatból! Ilyen emberrel én biztos nem maradnék sokáig együtt.

F

2023. szept. 22. 23:38
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Depresszió miatt lehet ilyen semmihez nincs energiája az ember, vagy mert nem sportol - gyenge. Ettől függetlenül beszéld meg vele h felezzétek el a munkát.... és ehhez ragaszkodj. Ha meg nem, akkor lehet szakítani.
2023. szept. 23. 00:12
 3/14 A kérdező kommentje:
Minden nap bicajozni jár...elvileg 15 km tekeréssel..Én úgy veszem észre,csak ahhoz nincs kedve,amihez nem akarja,hogy legyen..
2023. szept. 23. 00:14
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Pont azért fáradt, mert egész nap ül és a punnyadáshoz szokott a szervezete. Mikor épp nem dolgoztam és sokat ültem itthon, nekem is nehezemre esett rávenni magamat akár arra is, hogy lesétáljak az öt percnyire levő Aldiba. Mikor aktív vagyok, nem okoz gondot rendet rakni itthon (ok, hétköznap így sem csinálok nagytakarítást, mert inkább kikapcsolódok munka után, max elpakolgatok pár reggel széthagyott cuccot), vagy bármi egyebet csinálni.

Szóval ja, van egészségügyi gondja valószínűleg, az, hogy arra van kondicionálva a szervezete, hogy lófszt se csináljon a teste, max az agyát használja meló közben, de ezen neki kellene változtatnia, az nem fog segíteni, ha veszekszel vele, de ha van ehhez türelmed, utolsó próbálkozásként felvetheted neki, hogy álljon neki sportolni valamit.

2023. szept. 23. 00:15
 5/14 anonim ***** válasza:
78%

15 km bringa nem olyan sok. De amúgy meg ne nekünk puffogj, hanem beszéld meg vele normálisan!

Ha nem tudok beszélni, nincs értelme a kapcsolatnak.

2023. szept. 23. 00:16
 6/14 A kérdező kommentje:
Én nem puffogtam,csak feltettem egy kérdést.Mi ebben a puffogás?
2023. szept. 23. 00:18
 7/14 A kérdező kommentje:
A sok "munkagond" meg az állandó telefonálgatás/pötyögés annyira leszívja az energiáját,hogy sokszor estére mozogni sem tud...Ilyenkor mondom neki azt,hogy laza vagy mint a tök..gyere ki a kertbe segíteni.."Jajj nem tudok,mert nincs rá időm,meg fáradt vagyok"--
2023. szept. 23. 00:23
 8/14 MolotovPunk ***** válasza:
100%
Tohonya lusta párod van. Bocsi, de nekem ez jön le. Az egész nap számítógép előtt ülő emberről valahogy nem nagyon tudom elhinni azt, hogy eljár kerékpározni.
2023. szept. 23. 00:24
 9/14 A kérdező kommentje:
Pedig elmegy..de ki tudja,ott is valójában mennyit teker,hiszen nem vagyok ott..de nem is érdekel..kinti melóknál kiderül mennyi kitartás van benne..semmi..Mire hazajön a tekerésből úgy folyik róla a víz,majd meghalt mint ma is,hogy elment a boltba tekerve,meg vissza..
2023. szept. 23. 00:25
 10/14 MolotovPunk ***** válasza:
100%
Esetleg csak azt hazudja neked, hogy kerékpározni megy, aztán elmegy maximum a sarki bolthoz kerékpárral.
2023. szept. 23. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!