Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tudok tenni,ezzel a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudok tenni,ezzel a faramuci helyzettel? Ő azt mondja,hogy van amikor délután 2-3 óra felé,már hulla fáradt..de nekem az egész napi talpalás után még ugyan úgy csinálnom kell a dolgom,mert semmibe sem segít.Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az a fő probléma,hogy a jelenlegi barátom mártírnak akarja beállítani magát,azért mert reggel 9-től a billentyűt nyomkodja..és van hogy, sőt mondhatni minden áldott nap, délután 2-3 óra fele már hasznavehetetlen annyira fáradt.Ebből kifolyólag semmit sem segít, ha csinál is valamit,akkor maximum 10-15 perc munka, így minden rám marad.Én fizikai munkás vagyok, rohangálnom kell egész nap,míg ő otthon ül a saját szobájában a számítógépe előtt és csinálja a dolgát. Közben zenét hallgat,ha megunja felkel és azt csinál amit akar. Nem azon van a hangsúly,hogy ő miért azt csinálja, én meg mást,hanem az,hogy megerőltető fizikai munkát nem végez,és mégsem csinál semmit, sőt folyton fáradt. Mire hazamegyek,el nem mosogatna, vagy ha fel is söpör, akkor is van utána egy csomó kosz,amit nap közben leejteget, leeszik az asztal alá,stb..Kezd elegem lenni,hogy megjátssza a mártírt,hogy ő mennyit dolgozik...Mit kezdjek vele? Lehet valahogyan formálni rajta? Vagy van valami egészségügyi gondja, ami miatt mindig ilyen fáradt? Esetleg ennyire lusta?
2023. szept. 22. 23:17
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Ebben is lehet valami. De állítólag van valami applikációja telón,ami méri.Azt kellene megnéznem,rögtön kiderülne
2023. szept. 23. 00:28
 12/14 MolotovPunk ***** válasza:
100%
Félreértés ne essék, én is ülök a számítógép előtt napi néhány órát meló után este, de mivel én fizikai munkát végzek főleg, ezért nem ülök egész nap a számítógép előtt szerencsére, továbbá bringázni is eljárok hetente többször és én ténylegesen letekerek 20-30 km-t is akár.
2023. szept. 23. 00:36
 13/14 anonim ***** válasza:
61%

Nem fáradt, hanem lusta.

Vihetne az egész háztartást, nem kell utaznia a munkahelyére, mint neked.

2023. szept. 23. 01:34
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
De most tényleg ez a lényeg, hogy megnézd azt az appot?? Nem mindegy? Ülj le vele beszélni, hogy felesben végzitek a házimunkát, te is fáradt vagy, nem csak ő, nem vagy a szolgája, stb.... Mi ehhez nem tudunk többet hozzátenni, te tudsz vele beszélni... Ennyit tudsz tenni. Nem egyértelmű?
2023. szept. 23. 02:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!