Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon rejtőzködök online és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon rejtőzködök online és képet sem küldtem neki, jogosan hiheti emiatt azt rólam hogy nem vagyok jó csaj?

Figyelt kérdés

Amikor elkezdtunk beszelni eppen volt kint profilom.

Aztan mondta kuldjek neki kepet, de nem voltak jo kepeim, es nem szeretem kepeken magam, nem kuldtem de azt beszeltuk talalkozunk.

Aztan olyanokat mondott, hogy milyen elvont bolond gondolkodasom van, hogy egy kepet sem mertem magamrol kuldeni fiatal 24 eves lanykent. Egyebkent igaza van, nem nagy dolog egy kep, es en nem kuldtem mert tenyleg utalom magam kepeken..

Azt erzem nem gondol engem jo csajnak mar, azt hiszi azert nincs kint kepem meg azert nem kuldtem mert csunya vagyok

Jogosan gondolja ezt? Marmint ezek alapjan, te is azt gondolnad a masik felrol?

Egyebkent egy kepet latott rolam, es mar mondta hogy talalkozzunk, szoval nem is ertem ezt az egeszet.

febr. 17. 23:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Igen, én is ezért offoltam egy lányt múltkor.
febr. 18. 12:39
 12/12 anonim ***** válasza:
52%

Az 1 képes lányokat én is fenntartásokkal kezelem, mert a következő kétségek merülnek fel:

1. Lehet kamuprofil és ezért nem tud több képet mutatni magáról.

2. Lehet, hogy a kép(ek) régebbiek, azóta behízott, ezért nem mer frisset mutatni.

3. Lehet, hogy ronda, csak egy-két kép kivételesen jól sikerült róla (jó smink, jó szög, filterek stb.), ezekkel nyomul online.

+1: A mai 24 éves csajok többségének (pláne, ha néznek is ki valahogy) minimum több száz szelfi van a telefonukban...

febr. 18. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!