Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak nem érzik soknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak nem érzik soknak egy kapcsolatban a 'cukormáz' nőket?

Figyelt kérdés

Cukormáz alatt az olyan csajokat értem akik látványosan adnak a külsejükre pl hosszabb merész színű köröm, festett haj, smink, hosszú copf ami nyilván póthaj, parfüm, és lábkörmök festése ami végképp értelmezhetetlen számomra.. Szóval értem hogy biztos jó mutogatni őket barátoknak stb de ez hosszútávon hogy elég nektek férfiaknak? Szerintem sokkal értékesebb egy szolidabb külsejű nő aki nyilvánvalóan intelligensebb mint egy ilyen fajta nő aki sokkal értelmesebb dolgokra is fordíthatná az időt mint a külseje.. vagy tudtok miről beszélgetni ( kétlem)?

Olyan mintha ezek miatt háttérbe szorulnának a szolid stílusú nők és kevesebb eséllyel találnak párt. Én kényelmetlenül érzem magam a gondolattól is hogy egy nem természetes dolog legyen rajtam mint amiket fent felsoroltam. Meg szerintem az ilyen cukormáz nőknek is rossz és kimerítő ezekkel ennyit foglalkozni, csak nem vallják be.

Ti mit gondoltok?

2024. febr. 15. 15:55
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
10%
Az ilyen noket csak baccak.
2024. febr. 15. 22:03
 22/34 anonim ***** válasza:
21%

Szerintem itt sokan direkt félreértették a kérdezőt, volt itt elég sok goromba személyeskedő "válasz", holott a kérdésben én semmi bántót nem találok.

De már észrevettem, hogy itt a gyakorin nagyon sok embernek vannak szövegértési nehézségei, vagy direkt félremagyarázzák a kiírt kérdést, a saját aznapi frusztráltsági szintjüknek megfelelően.

Magára a kérdésre amúgy nem tudok konkrét választ adni, mert sose volt ilyen barátnőm, csak nem értem, miért kell a szenteltvizet is lekapni a kérdezőről

2024. febr. 15. 22:08
 23/34 anonim ***** válasza:
82%
Azért,Drága,mert Kérdezőnk sztereotípiákban gondolkodva hord el nála dekoratívabb,ugyanakkor számára vadidegen nőket mindenféle szellemi toprongynak.Pontosan ez teszi őt korlátolttá.Mintha a jó külső automatikusan kizárná a szép belsőt!Holott én például ismerek igénytelen külsejű lányt,aki mérhetetlenül sunyi és irigy,konkrétan személyiségzavaros kis pi...a,alacsony IQ-val.
2024. febr. 15. 22:33
 24/34 anonim ***** válasza:
10%

#23 egy nő sem lesz attól igénytelen, hogy nem festi a haját, nem hord hosszú műkörmöt vagy póthajat. A kérdező konkrétan ezeket sorolta fel. És ezektől a kiegészítőktől "jó külsejű" sem lesz senki.

Ne haragudj, de inkább a te válaszod tanúskodik igénytelenségről (pláne a szóközök hiánya az írásodban) és korlátoltságról.

2024. febr. 15. 22:49
 25/34 mikeXxX ***** válasza:
100%
Munkámból adódóan sok emberrel találkozom de nyílván nem tudom egyèbkènt mivel foglalkoznak egyszer találkoztam (közel 20 ève ) egy barna hosszú hajú műkörmös sok vakolatos bőr miniszoknya tűsarkú stb hétköznap délelőtt kissè sokaltam ès klisènek nèztem èn is hirtelen azt gondoltam biztos fizetős nő aztán kiderült róla ügyvèd 3 diplomával aztán következőleg beszèlgettem is vele elèg sokat ès egy baromira èrtelmes normális èrtèkrendű nő volt azóta nem itèlkezem senki felett sem . Egyébként bár a póthaj szerintem is felesleges dolog ennek ellenére az hogy sokat ad magára egy nő inkább abban az irányban van nálam hogy ad magára ès igènyes ellenben a mai világban egy visszafogott fèrfi el is áshatja magát mert a kutya nem veszi èszre ès hidd el veled nőkènt sem lesz más ha elfogadod ha nem . 44f
2024. febr. 16. 06:21
 26/34 A kérdező kommentje:

Nem a proli prosti fajtára gondoltam (azokról végképp nem írok semmit) hanem akik pl instán is vannak nők, nem linkelgetek civil emberekről képeket de pl ez celeb jól példázza a stílus:

[link]

[link]

[link]

2024. febr. 16. 10:53
 27/34 anonim ***** válasza:
100%

Na hát ez a stílus egyáltalán nem kerül annyi időbe, hogy mellette ne lehessen full értelmes dolgokkal foglalkozni. Most nincs körmöm, de amikor volt, akkor 3 hetente 2-3 óra (utazással együtt) nem sok idő, az arcápolás + smink kb fél óra reggel, ha gyakorlott vagy, a haj az kinek mennyi, megmosni nyilván megmosod te is, erre adj rá mondjuk 20 percet, akinek rengeteg haja van, neki több. Nekem összesen maximum egy óra reggel elkészülni, ha hajat is kell mosnom, de nyilván te meg ez idő alatt tovább alszol, nem Tolsztojt olvasol. Napközben meg mindenki csinálja a dolgát, de gondolom te a csinos lányokat maximum annyira ismered, amennyit amerikai tinifilmekben láttál belőlük, ahol ők a buta gonoszak, akik szemétkednek a “csúnya” lánnyal.

Úgyhogy nem kell úgy tenni, mintha te valami szellemi vezető lennél ezekhez a lányokhoz képest, a valóságban a legtöbb esetben semmi köze a külsőnek az értelmi képességekhez.

2024. febr. 16. 11:02
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
#26 nem értem miért baj ha valaki csinos. Ezekkel a nőkkel pláne semmi baj nincs. Tök jó ha valaki ad magára és csini. Ettől nem lesz valaki automatikusan ostoba.
2024. febr. 16. 16:48
 29/34 anonim ***** válasza:
78%

Kedves 24-es válaszoló!

Szeretnék reagálni azon kijelentésedre, amely szerint igénytelen vagyok pusztán azért, mert törölni szoktam az általam totál feleslegesnek vélt szóközöket. Elárulom, hogy a Word automata ellenőrző programján kívül senkit sem érdekel.

A másik: soha nem állítottam olyasmit, hogy számomra az a nő igénytelen, aki nem festi magát vagy a haját vagy akinek nincs műkörme! Azt írtam, ismerek IGÉNYTELEN (zsíros, lenőtt jajú, büdös, koszos körmű, lelencgyereknek öltözött) nőt, aki buta és gonosz, továbbá csinos, ápolt top csajt is, aki jólekű meg okos.

Remélem, így már tiszta! 😉

2024. febr. 16. 18:05
 30/34 anonim ***** válasza:
85%
Mielőtt ezzel jönnél, igen, elírtam pár szót és igen, most szándékosan hagytam meg szóközöket!... 😎
2024. febr. 16. 18:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!