Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak nem érzik soknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak nem érzik soknak egy kapcsolatban a 'cukormáz' nőket?

Figyelt kérdés

Cukormáz alatt az olyan csajokat értem akik látványosan adnak a külsejükre pl hosszabb merész színű köröm, festett haj, smink, hosszú copf ami nyilván póthaj, parfüm, és lábkörmök festése ami végképp értelmezhetetlen számomra.. Szóval értem hogy biztos jó mutogatni őket barátoknak stb de ez hosszútávon hogy elég nektek férfiaknak? Szerintem sokkal értékesebb egy szolidabb külsejű nő aki nyilvánvalóan intelligensebb mint egy ilyen fajta nő aki sokkal értelmesebb dolgokra is fordíthatná az időt mint a külseje.. vagy tudtok miről beszélgetni ( kétlem)?

Olyan mintha ezek miatt háttérbe szorulnának a szolid stílusú nők és kevesebb eséllyel találnak párt. Én kényelmetlenül érzem magam a gondolattól is hogy egy nem természetes dolog legyen rajtam mint amiket fent felsoroltam. Meg szerintem az ilyen cukormáz nőknek is rossz és kimerítő ezekkel ennyit foglalkozni, csak nem vallják be.

Ti mit gondoltok?

2024. febr. 15. 15:55
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
92%

Kérdező akik magukkal foglalkoznak olyan szinten azokat egyáltalán nem zavarja. Hozzá vannak szokva, sőt örömet okoz nekik.

Te most irigykedsz rájuk, hogy inkább ők kellenek vagy mi a gond?

2024. febr. 15. 16:48
 12/34 anonim ***** válasza:
100%

Lehet arra gondolt, mindenesetre én valóban nem ilyen típusú lányról beszéltem, hanem olyanról aki sminkkel, hajjal, ruhával foglalkozott főleg, meg néha volt körme(de pl nem szolizott soha)

2024. febr. 15. 16:49
 13/34 anonim ***** válasza:
91%

"Cukormáz alatt az olyan csajokat értem akik látványosan adnak a külsejükre pl hosszabb merész színű köröm, festett haj, smink, hosszú copf ami nyilván póthaj, parfüm, és lábkörmök festése ami végképp értelmezhetetlen számomra.."

Ez mióta cigánylányokra, vagy putris nőkre illik?

Olvassátok már el! Azon van kiakadva a kérdező, hogy a lányok kifestik a lábkörmeiket és parfümöt használnak!!!

Még a normális cigánylányok is ilyesmit csinálnak.

Nem normális, hogy valaki azért "cukormáz" mert póthaja-copja van, vagy kimerte festeni merészebb színűre festeni a körmeit!

A kérdező egy igénytelen, ápolatlan nőszemély, aki azt hiszi attól okosabb, hogy természetesen néz ki és még parfümöt se használ.

Szánalmas. XD

2024. febr. 15. 16:55
 14/34 anonim ***** válasza:
100%

Nálam ez teljesen hangulattól függ. Van, hogy egyik nap feltűnő műpicha vagyok, másnap sportos, utána elegáns, este meg egy szakadt csöves. Ezek csak külsőségek, és egyáltalán semmi összefüggés nincs, hogy ki mennyire okos vagy művelt. Ismerek olyat, aki minden nap teljesen naturálisan néz ki, aztán buta, mint egy méter földút. Olyat is, aki hasonló stílusú, és kimondottan magas az IQ-ja, tipikus művészlélek. Meg a fordítottjár is: tipikus műcsaj, szilikon cici, szoli, műköröm, póthaj, szexi rucik, diéta és fitnesz, közben meg egy tök okos, kedves csaj. De műcsajban is ismerek olyat, akinek vákuum van a fejében.

Ez ugyanaz a kétbites gondolkodás, hogy a csúnya pasik a rendesek és okosak, a helyesek meg bunkók és agresszívak. Nem minden fekete és fehér.

Azt meg csak a magam nevében tudom nyilatkozni, de egy látogatás a kozmikusnál, körmösnél, fodrásznál, vagy este egy arcpakolás, reggel egy kis smink: ezek mind örömet okoznak nekem, jobb kedvem lesz tőle. Szívesen szánok rá időt (és pénzt), egyáltalán nem teher.

2024. febr. 15. 17:10
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
Az ember értéke nem a külsejétől függ, kérdező. Sok szépészeti szolgáltató ismerősöm így néz ki, ahogy leírtad, csak azért, mert neki ez tetszik. De közben az életével elégedett, jókedélyű, érzelmileg marha intelligens csajok férjjel, kisállattal néha gyerekekkel, akikkel jó beszélgetni, nevetni. Nem besavanyodott mammerek. Aztàn vannak flegmák, rosszindulatúak, hozzájuk nem megyek többet. De pl a fősulin az évfolyam legintelligensebb, tapasztaltabb, kiforrottabb stílusú csaja is így festett, pedig egy volt MDF es (56 ős harcos) elhunyt politikus lánya volt. A gyerekkora, Szőc.közege, házi könyvtára messze arra predesztinálta, hogy fölénk magasodjon, semmit nem jelentett, hogy néz ki, szuper értékes csaj volt, még ha én libsi is vagyok, élmény volt hallgatni. Engedd el, hogy aki cicomáz, az nem lehet jó társaság, ez nem mindig függ össze, az irigység viszont rosszindulat, és taszítóvá tesz egy nőt.
2024. febr. 15. 17:10
 16/34 anonim ***** válasza:
100%

Kiskorom óta "sminkeltem magam". Állandóan a tükörben trükköztem, de tiniként kezdtem el magam sminkelni olyan 15-16 évesen. Szeretem csinálni, érdekel. Most akkor automatikusan buta vagyok? Vagy amiatt, hogy parfümöt lötyintek magamra, esetleg azért, hogy copfot is viselek? Hogyan lehet valaki olyannyira irigy más nőkre, hogy lehordja őket mindenféle buta lényeknek?

Tudod miért nem kellesz? Megválaszolom. Azért, mert sugárzik belőled kifelé az irigység, előítélet mások felé.

2024. febr. 15. 17:18
 17/34 anonim ***** válasza:
90%
Én mindennap felkelek sminkelni, ha elmegyek otthonról, a páromnak is ez tetszik, nyilván szeretnék tetszeni neki, illetve magamat is sminkelve szeretem csak. Ha ítélkezni akarsz, ítélkezz, de sok férfinak tetszik az, ha a nő ápolt, foglalkozik magával. Nem sok férfi vevő a mackó nadrágos oversize pulcsis sminktelen lányokra. Persze néha napján ez a szett teljesen megfelelő hiszen nem lehet egész évben tipp topp az ember, de minden ember, a férfiak is a szépet keresik. Ha ez ennyire zavar, akkor sminkelj.
2024. febr. 15. 17:41
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
Hú, nagyon felszínes vagy. Az én párom a te szavaiddal élve cukormázas nő, de ezek mellett nagyon izgalmas személyisék, intelligens vicces és nem utolsó sorban finomakat főz. Egyáltalán nem bánom, hogy ezek mellett még csinos is.
2024. febr. 15. 18:29
 19/34 anonim ***** válasza:
11%

Egy ilyen ikerpár van az utcánkban, ritka idegesítő kiscsajok, nagyanyjuk agyonkényeztette őket, kb azt hiszik, nekik mindent lehet.

Face-n 1000-es követőtábor, persze ki nem tenné, hogy valami kis nyomorék dugja, így jókat röhögnek néha, ha valami helybéli roma ráír, hogy sunáználak...

2024. febr. 15. 18:44
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
Eloitelet....a legjobb baratnőmnek 10 centis karmai vannak 10000D műszempillái, és Herendi porcelán festő! 😏
2024. febr. 15. 20:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!