Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,nők titeket zavarna,ha a pasinak,pasitoknak a lakása a szülei lakása mellett lenne?
Figyelt kérdés
Egy 4 emeletes háztömb 4. Emeletén lakok.
A szüleim a szomszédaim
( falszomszéd) is egyben, közvetlenül a mellettem lévő lakásban élnek.
Mikor 19 éves voltam akkor vásárolták a szüleim ezt a garzonlakást nekem.
Minden délben általában átmegyek a szüleimhez ebédelni.
Illetve minden héten
1 alkalommal a szennyes ruháimat is átviszem mosásra.
Párkeresésnél,randizásnál zavarna ez egy pasiban?
febr. 12. 10:15
11/39 anonim válasza:
Hát krva nagy tudomány zuhanyzót meg wc-t pucolni tényleg. xD Úgy élsz, mint egy tini gyerek, ez zavarna, azt leszarom, hol laknak a szülők, mert úgyis nálam lennénk 99%-ban, én nem alszom ott senki kanbarlangjában, hogy aztán másnap reggel head and shoulderssel kelljen arcot mosnom meg mittomén.
12/39 A kérdező kommentje:
A legnagyobb havi kiadás az étkezés, fölösleges magamra főzni,ha mellettem a szüleim amúgy is főznek.
Így havi szinten rengeteget megtudok spórolni
febr. 12. 10:39
14/39 anonim válasza:
Igen, kellene neked egy saját lakás, ahol megtanulsz majd egyedül élni teljes mértékben anyuciék nélkül. Spórolgass még.
15/39 anonim válasza:
Az önálló élet része, hogy megtanuljuk beosztani a pénzünket. És bizony az étel is költség. Eddig spóroltál, abból veszel egy mosógépet, és szólsz anyucinak, hogy következő hónaptól magadra mosol, és ezentúl főzni is magadra fogsz, mert szeretnél önállósodni, felnőni.
16/39 A kérdező kommentje:
Ezt jó csak én nem is akarok főzni a pénz mellett türelmem sincs hozzá.
febr. 12. 10:43
17/39 A kérdező kommentje:
11#
Nem head and shoulderst használok.
Fa men 2in1 férfi tusfürdőt és sampont egyben.
febr. 12. 10:45
18/39 anonim válasza:
Akkor járj menzára. Sokan csinálják, akiknek megterhelő a munka, és nincs idejük vagy energiájuk főzni.
19/39 anonim válasza:
Nem akarásra nincsen gyógyszer. 🤷♀️
20/39 anonim válasza:
Nem fog pénzt költeni kajára. Sóher, de nőt azt akarna, hogy majd az főzzön ingyen neki, ha már anyuci nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!