Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen munka beosztás mellett hogy kivitelezhető egy párkapcsolat?
A barátom éjszakás hétfőtől péntekig, én hétvégén dolgozom 12 órában szombat és vasárnap, plusz hétközben tanfolyamon vagyok.
Mondhatni már szinte viccesen hangzik ez a leosztás, de mostantól ez az élet vár ránk még egy jó ideig. Nem élünk együtt, kb fél éves a kapcsolat.
Eddig egy munkaidőben tudtunk dolgozni.
Igen úgy gondolom ez most egy próbatétel az élettől hogy mennyire tudjuk ezt átvészelni. Eddig úgy néz ki hogy egy fél évig biztosan így leszünk.
Utóbbival egyetértek. Illetve ha látjátok a végét és tudtok változtatni, akkor a próbatétellel is egyetértek. De szükséges ehhez és egymáshoz is türelem.
35/F
Hétfőtől péntekig nonstop tanfolyamon vagy?
Hétvégén ő szabad, munka után találkozhattok. Én is 12 órában dolgozok, nem halok bele ha a párommal vagyok utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!