Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kivitelezhető? Jól működhet ez a párkapcsolat vagy várjunk, amíg lediplomázom?
Figyelt kérdés
7 év korkülönbség, 3 év távkapcsolat után egy városba kerül a pár. A fiúnak, akinek van diplomája, munkája és lakása egyedül él, míg a lány most kezdi az egyetemet ( napi 4 órás munkát tudna vállalni).
Érdemes így belevágni és összeköltözni vagy várjunk, amíg lediplomázom és lesz munkám?
Szívem szerint én összeköltöznék, hiszen lakva ismerszik meg az ember. Természetesen az anyagiakba beszállnék..
Mit gondoltok?
2014. jan. 4. 20:29
1/1 anonim válasza:
Összeköltözésre szavazok ha megoldható. Én már 2 lánnyal költöztem össze (elsőnél én oda, második az én lakásomra jött). Mindegyik balul sült el, de ha nem költözünk össze, akkor csak tovább tartott volna rájönni hogy nem passzolunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!