Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
C0r3 kérdése:
Szerintetek létezik ilyen lány?
Figyelt kérdés
Ismertek olyan lányokat, akik szívesen járnának egy náluk fiatalabb sráccal?:D Itt most nem feltétlenül 1-2 évre gondolok. Gondoltam megkérdezem, hisz a baráti körömből nem egy lánynak van 21éves pasija. Fordítva akkor ez nem is működhet? :D
(16F)
2014. jan. 4. 16:51
2/9 anonim válasza:
A lányok azért járnak áll. idősebb pasival,mert mellettük biztonságban érzik magukat.
Szerintem fordítva kicsit fura.De pl egy 30-as és 20-as korosztály között lehet,hogy összejönne a dolog.
16/l
3/9 anonim válasza:
Én járok veled cuncimókus ;) 60/N
4/9 anonim válasza:
Sok ilyen van,de az nő már nem lány. Én is szivesen járnék 20 éves kortol-50 éves korig lányokkal.19/F
5/9 anonim válasza:
de,biztosan létezik ilyen lány,de az nem én vagyok :) én max olyannal járnék,aki csak fél évvel fiatalabb nálam.idősebb meg csak 2 évvel lehet nálam max akivel járok.na mindegy,biztos találsz egy ilyen lányt :D
6/9 A kérdező kommentje:
Hát akkor ez van, várok még 2-3 évet, hátha az egyetemen normálisabb lányok lesznek :) Köszi a segítséget!
2014. jan. 4. 17:13
7/9 anonim válasza:
haverom 19 és 26 éves a baránője, aki az anyukája munkatársa. :D
előfordul de ritka eset
8/9 anonim válasza:
Inkább azért szokott általában a férfi idősebb lenni egy kapcsolatban - legalábbis tizenéveseknél -, mert a lányok korábban érnek. Vagyis egy 15 éves srác annyira viselkedik éretten, mint egy 13 éves lány. Vágod...
9/9 anonim válasza:
Nyugodtan várhatsz, akár többet is... Olyan kapcsolat, hogy idősebb legyen a lány, akkor tud kialakulni, ha a lány nagyon éretlen a srác meg nagyon érett korához képest... De minek ilyet tenni? Van idő bőven, kapsz majd olyan lányt, aki veled egykorú, vagy kisebb, és érettségben összeillettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!